2777
2789
عنوان

صدای ظرف شستن همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 53 پست
چجوریه چقد هزینه داره؟ ما همسایه هامون همه عالین فقط از شانس ما بالاسرمون زامبی زندگی میکنن یا صدای ...

سقف رو نمیدونم 

یه دیوار خونه ما که اتاق خواب ماست و پشتش اشپزخونه همسایه قیمت گرفتیم ۸ تومن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب صدای ظرف شستن شما هم پس برای اونا میره شاید یکم حساس هستید  میتونید عایق بندی کنید

نه عزیز از شانس خوبشون اشپزخونه ما سمت دیوار مشترک نیست

به توکل نام اعظمت💚
سقف رو نمیدونم  یه دیوار خونه ما که اتاق خواب ماست و پشتش اشپزخونه همسایه قیمت گرفتیم ۸ تومن

ولی خوب باابن توصیف اسی واقعا ارزش داره منم کاش داشتم پنجره های خونمو یو پی وی سی میکردم از شر صدای گاز موتوریا راحت بودم

اگر از یه ساعت دیروقتی به بعد میشورن بازم‌ تذکر بدین محترمانه بگین از فلان ساعت لطفا دیگه نشورین چون ...

همسرشون ساعت ۱۲شب از سرکار میاد اون موقع شام میخورن وبعدش ظرف میشورن ...بعد اصلا مسئله دیروقت ظرف شستن نیست در طول روزم که میشورن صداش خیلی اذیت کننده ست انگار بغلمون دارن ساخت وساز میکنن

به توکل نام اعظمت💚
ما زدیم خیلی راضی ام

واقعا؟؟؟چقدر شد هزینش ؟برای شما چندمتر مربع بود؟بعد اینکه هرنوع صدایی رو کاهش میده مثلا تق و توق یا فقط صدای تلوزیون واینا؟

به توکل نام اعظمت💚
دیگه حالا مگه چقده  همون سمتی ک دیوار مشترکه رو عایق کنید فقط

عزیز ما حدود ۱۰متر دیوار مشترک داریم بعد چون صدا حالت برخورد با دیواره تو کل خونه پخش میشه اونجوری باید۱۰متر عایق کنیم که به مترمربع خیلی میشه

به توکل نام اعظمت💚
ولی خوب باابن توصیف اسی واقعا ارزش داره منم کاش داشتم پنجره های خونمو یو پی وی سی میکردم از شر صدای ...

پنجره دو جداره که عالیه 

انشالله از یه جا که فکرش رو نمیکنی پول میرسه 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دیگه باید بهشون بگید و تذکر بدید ،مدیر ساختمان واسطه کنید و فعلا نزدیک این دیوار نخوابید 

کاش فقط محدود به یک اتاق بود میگم صدا تو کل خونه پخش میشه همه جا میاد صدا...

به توکل نام اعظمت💚
واقعا؟؟؟چقدر شد هزینش ؟برای شما چندمتر مربع بود؟بعد اینکه هرنوع صدایی رو کاهش میده مثلا تق و توق یا ...

ما ۲۰ میلیون شد حدود ۵۰ متر بود دیوار مشترک سالن و اتاق خواب . چند ماه پیش زدیم صدای حرف زدن و تلویزیون ۸۰ درصد کم شد. ولی صدای صدای تق تق بلند میاد ولی کمتر

اگه بزنید هرچقدم هزینه بشه ارزش داره ما ک خیلی راضی هستیم