سلام دوستان یکی لطفا کمکم کنه مایکساله خونه خریدیم خونمون با خونه همسایه دیوار مشترک داره و متاسفانه اشپزخونه و بخصوص ظرف شویی همسایه رو دیوار مشترکه.بعد اینا کا ظرف میشورن تو خونه ما انگار صدای جنگ میاد صداش خیلی بده انگار یکی با قابلمه محکم بزنه به دیوار خیلی خیلی صداش زیاده اصلا جوریه که نمیشه ندید گرفت .نمیتونیم اصلا بخوابیم گفتیم بهشون میگن مشکل از دیواره که نازکه ما که نمیتونیم ظرف نشوریم...میشه لطفا راهنمایی کنید بگید چاره ای هست یا نه ..خدا همه سازنده های منفعت طلب رو لعنت کنه که اینجوریه مردم رو اذیت میکنه با هزار بدبختی خونه رو خریدیم حالا یه شب خواب راحت نداریم انقدر حرص خوردم بخدا پیر شدم
چجوریه چقد هزینه داره؟ ما همسایه هامون همه عالین فقط از شانس ما بالاسرمون زامبی زندگی میکنن یا صدای ...
سقف رو نمیدونم
یه دیوار خونه ما که اتاق خواب ماست و پشتش اشپزخونه همسایه قیمت گرفتیم ۸ تومن
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اگر از یه ساعت دیروقتی به بعد میشورن بازم تذکر بدین محترمانه بگین از فلان ساعت لطفا دیگه نشورین چون ...
همسرشون ساعت ۱۲شب از سرکار میاد اون موقع شام میخورن وبعدش ظرف میشورن ...بعد اصلا مسئله دیروقت ظرف شستن نیست در طول روزم که میشورن صداش خیلی اذیت کننده ست انگار بغلمون دارن ساخت وساز میکنن
ولی خوب باابن توصیف اسی واقعا ارزش داره منم کاش داشتم پنجره های خونمو یو پی وی سی میکردم از شر صدای ...
پنجره دو جداره که عالیه
انشالله از یه جا که فکرش رو نمیکنی پول میرسه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
واقعا؟؟؟چقدر شد هزینش ؟برای شما چندمتر مربع بود؟بعد اینکه هرنوع صدایی رو کاهش میده مثلا تق و توق یا ...
ما ۲۰ میلیون شد حدود ۵۰ متر بود دیوار مشترک سالن و اتاق خواب . چند ماه پیش زدیم صدای حرف زدن و تلویزیون ۸۰ درصد کم شد. ولی صدای صدای تق تق بلند میاد ولی کمتر