2777
2789
عنوان

صدای ظرف شستن همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 53 پست
هعی اینقد ک پول رسیده مادرشوهرم خوردشون  چجوری ببخشمشون بخاطر پولایی ک ازم خوردن؟

اگه نبخشی پول برمیگرده؟

نه

پس برای ارامش خودت بگو صدقه سرمون

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم ما هم همینطوره مخصوصا وقتی ابکش و میکوبه دیگه بعد چند سال عادت کردیم

چجوری اخه عادت کردین بخدا نمیشه فکر کن یکی دائم بغل گوشت قابلمه هارو بکوبه بهم...شما کار خاصی نکردین؟؟من به همسرم میگم بهشون بگن ظرفشویی رو ببرن سمت دیگه بنظرتون قبول میکنن؟منکه بعید میدونم

به توکل نام اعظمت💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ۲۰ میلیون شد حدود ۵۰ متر بود دیوار مشترک سالن و اتاق خواب . چند ماه پیش زدیم صدای حرف زدن و تلویز ...

شما کدوم شهرین ؟شماره اونایی که عایق و انجام دادن برام بفرستین بی زحمت

به توکل نام اعظمت💚
چجوری اخه عادت کردین بخدا نمیشه فکر کن یکی دائم بغل گوشت قابلمه هارو بکوبه بهم...شما کار خاصی نکردین ...

مخصوصا موقع بچه دار شدنم خیلی اذیت شدم.

دیگه شبا صدای سشوار دانلود کردیم میذاریم صداهای دیگه رو میگرفت تا بچم بزرگتر شد اونم عادت کرد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دوجداره خیلی خوبه

اره واقعا من خیلی عذاب میکشم از دست این موتوریا ما شهرکون جلو خونمون فضا باز تر از محیطای دیگست خلوت ترم هست بزا همین چنتا موتوری هستن میان اینجا کورس میزارن وای خدا بعضی وقتام کلاچو میگیرن گازو تا ته میچرخونن صدای موتور تو کل محوطه میپیچه بخدا ب جنون میرسم اینقدددد نفرین میکنم همش ارزو مرگشون دارم پارسال یکیشون خورد زمین وای از خوشحالی داشتم میترکیدم چیزیشون نشد گفتم کاش سقد میشدی تا درس عبرت بشه

مخصوصا موقع بچه دار شدنم خیلی اذیت شدم. دیگه شبا صدای سشوار دانلود کردیم میذاریم صداهای دیگه رو میگ ...

هعی بخدا کلافه شدیم بخدا من به صدای تلوزیون و موزیک و صحبت و داد و بیداد راضی ام ولی این صدا رو نمیتونم تحمل کنم همسرم طفلک صبح زود میره سرکار یه شب نمیتونه راحت بخوابه

به توکل نام اعظمت💚
چجوری اخه عادت کردین بخدا نمیشه فکر کن یکی دائم بغل گوشت قابلمه هارو بکوبه بهم...شما کار خاصی نکردین ...

قطعا قبول نمیکنن

مگه هزینه و دردسرش کمه که اینکارو کنن؟

کابینت عوض میشه، لوله کشی آبها، فاضلاب مشکل پیدا میکنه، چند روز هم دردسر تعمیرات دارن با اونهمه هزینه!

شما باید خودتون یه فکری کنین و هزینه کنین واسش

اگه نبخشی پول برمیگرده؟ نه پس برای ارامش خودت بگو صدقه سرمون

اون پولا همه برن درک 

ناراحتم چرا از سادگیم سو استفاده کردن ؟

چرا شوهرم از اعتمادم سو استفاده کرد؟

چرا بهم دروغ گفتن؟

چرا شوهرم هنوزم ک هنوزه به دروغ میگ ک اون پولا خرج زندگیمون شده درصورتی ک از روز برام روشن تره هزارتومتشم نشده؟

از دست خودم دلگیرم ک چرا گزاشتم حقمو بخورنو من نفهمم

ناراحتم ک چرا وقتی فهمیدمم بیان نکردم درست توضیح نخواستم چیکار کنم موندم هرروز ک پا میشم میگم من بخشیدمو تموم شد اخر شب باز یادم میاد دلم میگیره 

قطعا قبول نمیکنن مگه هزینه و دردسرش کمه که اینکارو کنن؟ کابینت عوض میشه، لوله کشی آبها، فاضلاب مشک ...

الان پرسیدم هزینه عایق حدود۳۰میلیون میشه ولی هزینه جابه جا کردن ظرفشویی کمتر میشه.اگه قبول کنن هزینشو ما میدیم ولی خب از اخلاقی که ازشون سراغ دارم بعید میدونم با این وجودم قبول کنن

به توکل نام اعظمت💚
اون پولا همه برن درک  ناراحتم چرا از سادگیم سو استفاده کردن ؟ چرا شوهرم از اعتمادم سو استفاده ...

قشنگم کنار اومدن با این مسایل اصلا راحت نیست

حق داری 

ولی کاری از دستت برنمیاد جز اینکه اینبار گول نخوری

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اون پولا همه برن درک  ناراحتم چرا از سادگیم سو استفاده کردن ؟ چرا شوهرم از اعتمادم سو استفاده ...

بیخیال بابا اونا دارن کیف میکنن حرصشو ما میخوریم ادم بعضی وقتا میگه کاش ازدواج نمیکردم ولی دیگه راه برگشت نیست بهترین کار اینه کلا بیخیال باشی تو زندگی مگه چقدر زندگی میکنیم 

به توکل نام اعظمت💚
من که فکر نمی‌کنم کسی به راحتی قبول کنه اینکارو انجام بده

منم فکر نکنم قبول کنن اخه‌ مقصرم که اونا نیستن من نمیتونم به طرف بگم ظرف نشورین که ...مقصر اون بساز بنداز خیر ندیده ست من از یکی از دوستاشون شنیدم جا سیمان خاک قاطی میکردن برای ساختمون😑😑😑دیگه از این بهتر نمیشه که

به توکل نام اعظمت💚

زنه مشکل اعصاب نداره؟ 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...