کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️ (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب گلی جون نگفتی خیانت درچه حد بوده که ما بتونیم درست قضاوت بکنیم مثلا من خودم برای اولین بار قبل عید درحد اینکه یکیو تو اینستا فالو کرده بود قیامتی کردم بیاو ببین
زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂
متوجه شدم با خانومی که تو فروشگاه بغل مغازمون بوده دوست بوده خودش ادعا داره در حد پیام بوده ولی من از کسی مطلع شدم که رفتن واحد بالای مغازمون بعید میدونم بدون رابطه بوده باشه ولی یه آبروریزی جدی توی محل راه انداختم همه خانواده هارم در جریان گذاشتم
قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن