2777
2789
عنوان

کادوی روز معلمو به کدوم دبیرم بدم ؟

171 بازدید | 12 پست

سلام خانما برا روز معلم منو کل دوستام هر کدوم یه مبلغی گذاشتیم که برا هر دبیر یه ماگ بخریم و تزیینش کنیم . حالا من از قبل درنظر داشتم برای یکی از معلمام یه گلی بخرم ولی دو دلم بخرم یا نه اخه این ماگی که بهشون میدم به اسم کل کلاسه و من بعداً یه چیزی دیگه بهش بدم بد نمیشه ؟ حالا بنظرتون به مدیرم بدم یا دبیر زبانم ؟هردو مهربونن ولی نمیتونم به هردو بدم .

ی جعبه شیرینی بگیر بده دفتر 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دیگه گل نمیخاد همرنگ جماعت شو   اگرم گل میخرید مبلغ رو افرایش بدین برا همشون بخرید  ...

اخه میخواستم چون سال آخرمونه یه تشکری بکنم 

اخه ۱۲ معلمه حداقل ۲ میلیون میخواد . گلی که مدنظرمه ۱۴۰ تومنه

جعبه شیرینی رو عید داده بودم بد نمیشه ؟

نه بابا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

اینجوری به ی معلم کادو بدی به بقیه ندی خیلی بدتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجوری به ی معلم کادو بدی به بقیه ندی خیلی بدتره

واقعاً ؟ سعی میکنم دور از چشم بقیه باشه نمیدونم اصن😢 به مدیر که اگه میدادم تو دفترش میدادم برا معلم زبانم نمیدونم کجا بدم اصلاً به کدوم بدم💔

واقعاً ؟ سعی میکنم دور از چشم بقیه باشه نمیدونم اصن😢

توی دفتر بحث میشه ممکنه بفهمن پیش خودشون بگن کاری که اون معلم میکرده ماهم میکردیم باهات دشمن بشن همون 140تومن ی جعبه شیرینی یا شکلات بده دفتر خودت راحت کن برای خودت دردسر درست نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توی دفتر بحث میشه ممکنه بفهمن پیش خودشون بگن کاری که اون معلم میکرده ماهم میکردیم باهات دشمن بشن همو ...

وا چه ربطی داره؟ 

ماهم برای معلمی که مهربون بود میخریدیم، کسی هم دشمن مون نمیشد. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

وا چه ربطی داره؟  ماهم برای معلمی که مهربون بود میخریدیم، کسی هم دشمن مون نمیشد.

چیزی که من در اطرافم دیدم اینطور بوده هرکس ی نظری داره قرار نیست که شما طلبکار من بشی ربطشو بخوای اسی خودش عقل داره هرکار خواست می‌کنه به حرف منم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40