2777
2789
عنوان

مهربه و طلاق بییاین

149 بازدید | 18 پست

بچه تصمیم به جدایی دارم 18 سالمه 

موقعی که خواستم عقد کنم 15 سالم بود 

شوهرم ازم دست نوشته گرفته که 96 سکه مهریه رو ببخشم،  بچه بودم نمیفهمیدم،  مهریه ام هم 110 سکه اس 

پدرم از این قضیه خبری نداره 

مادرم فقط میدونه

منو مادرم و مادرش وشوهرم امضا کردیم 

بعد که عقد کردیم خواست ببره ببخشه،  ولی چون زیر 18 سال بودم بدون اذن پدرم نمیتونستم 

حالا الان تصمیم به جدایی دارم 

به نظر شما چه جوریه؟ اون دست نوشته الان که سن قانونی هستم اعتباری داره بدون اذن پدر؟؟؟ 

احسنت به مامانت ...مرحبا

نگران نباش اگر مخضری نباشه هیچ فایده ای نداره

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خونه مادرم امضا کردیم برگه رو  بعد انگار برده محضر  محصر هم گفته زیر 18 سال نمیشه

اره سندیت ندارد خیالت راحت 

باید حتما تو خود محضر ازت اون امضاهارو می‌گرفت و ثبت میکرد اون کاغذها دستش فقط کاغذ باطله

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات
اره منم اونجا بودم  خیلی بده

تا الان و که به اشتباه پدر مادر باختید از الان به بعد تور خدا مسیر زندگیتونو عوض کنید مستقل بشید موفق بشید تا ادمهای خوب سرراهتون قرار بگیرن

نشینید افسردگی بگیرید

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
شوهرت چه آدم نامردیه مهریه حق توئه

بخوام از نامرد هاش بگم خیلی زیاده 

یکیش اینه 

یکیش اتهام دزدی 

یکیش تحقر وخوار کردن

یکیش کتک زدن جوری که سه بار یه دندونم شکسته،  دندونم رو جوری شکوند که از وسط دهنم،  دندونم زد بیرون