من تو شیمی اینجوری بودم،یه نابغه ای بهم یاد داد برای فهمیدنش اونو به یه نفر دیگه توضیح بدم.منم به مامانم توضیح میدادم چندبار تا اینکه میفهمیدمش خودمم 😬
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکر کن داری به کسی آموزش میدی خب،گمون نکنم سخت باشه این راه.یه امتحان کن...یه عروسکی چیزی بذار کنارت ...
نههه اخه ببین مثلا میگه برای فلان برنامه فلان علامتو میزاری بعد من اصن نمیدونم علامته چیه فکن یه مسئله ریاضیو که تاحالا یاد نگرفتیو بخوای از خودت دراری میفهمی😂😭؟
نههه اخه ببین مثلا میگه برای فلان برنامه فلان علامتو میزاری بعد من اصن نمیدونم علامته چیه فکن یه مسئ ...
میدونم،منم هیچی از مسایل شیمی نمیدونستم.از رو کتاب نگاه میکردم میخوندم همون رو چندبار توضیح میدادم بعد کم کم متوجه میشدم.یه سال اینجوری بودم بعدش دیگه بخش فهم شیمی تو مغزم کار افتاد خداروشکر 😄