2777
2789
عنوان

نمیدونم چه کنممم

106 بازدید | 5 پست

من فردا امتحان به پودمان برنامه نویسی دارم دهمم

بعدد من کلا درسم اوکیه ولی اینو هرچقدرم بخونم نمیتونم اصن نمیتونم واقعا

دفعه قبل چون سوالاتو تغییر نداد تقلب کردم ولی الان نمیدونم تغییر میده یا نه موندم چیکارکنم نمیتونم بخونم😐

من تو شیمی اینجوری بودم،یه نابغه ای بهم یاد داد برای فهمیدنش اونو به یه نفر دیگه توضیح بدم.منم به ما ...

نهه اخه این خوندنی نیس مفهومیه بعد منم چون متوجه مفهومش نشدم نمیشه اصن خیلیم ریاده چه غلطی کنمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهه اخه این خوندنی نیس مفهومیه بعد منم چون متوجه مفهومش نشدم نمیشه اصن خیلیم ریاده چه غلطی کنمممم

فکر کن داری به کسی آموزش میدی خب،گمون نکنم سخت باشه این راه.یه امتحان کن...یه عروسکی چیزی بذار کنارت فکر کن تو استادی اون دانش آموز بهش تدریس کن.خیلی خوبه اینجوری

فکر کن داری به کسی آموزش میدی خب،گمون نکنم سخت باشه این راه.یه امتحان کن...یه عروسکی چیزی بذار کنارت ...

نههه اخه ببین مثلا میگه برای فلان برنامه فلان علامتو میزاری بعد من اصن نمیدونم علامته چیه فکن یه مسئله ریاضیو که تاحالا یاد نگرفتیو بخوای از خودت دراری میفهمی😂😭؟

نههه اخه ببین مثلا میگه برای فلان برنامه فلان علامتو میزاری بعد من اصن نمیدونم علامته چیه فکن یه مسئ ...

میدونم،منم هیچی از مسایل شیمی نمیدونستم.از رو کتاب نگاه میکردم میخوندم همون رو چندبار توضیح میدادم بعد کم کم متوجه میشدم.یه سال اینجوری بودم بعدش دیگه بخش فهم شیمی تو مغزم کار افتاد خداروشکر 😄