پنج_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3215 عنوان دوستان میخوام امضا بزارم از کجا کسی میدونه؟؟ 94 بازدید | 17 پست هرچی میگردم هیچی نمیبینم امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺 1402/02/05 | 15:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh_moji عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 464 لایک عروسیم نزدیکه برام یه صلوات میفرستی همه چی خوب پیش بره؟🥺❤️✨🌈
پنج_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3215 لایک 😐 امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
جیگرطلا_ عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2719 بزن پروفایلت برو نی نی سایت من بعد تنظیمات << کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم😔 >>
پنج_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3215 هعیییییی امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48510 نی نی سایت منسه خط سمت راست صفحهاصلاعات کاربری آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
7988 عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 5614 من میدونم ولی حال ندارم بگم:/ نگراننباشید.بلاخره اینروزام میگذرهو روزای سختتری میاد.
پنج_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3215 من میدونم ولی حال ندارم بگم:/ بگو دیگه 🥲 امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
پنج_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3215 بزن پروفایلت برو نی نی سایت من بعد تنظیمات خب همین تنظیماته کجاس نمیبینم امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
جیگرطلا_ عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2719 خب همین تنظیماته کجاس نمیبینم وقتی زدی رو نی نی سایت من یه گوشه اس یه تا خط هیست میزنی رو اون << کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم😔 >>
7988 عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 5614 بگو دیگه 🥲 بببین اون بالا ی ادمک هسبزن رو اونبعد بزن رو نینی سایت منبعد اون بالا =اینجوری هس ولی س تا خطهبزن رو اونبعد بخون اونجا زده ویرایش بزن ویراشبعد امضا بزاربعد ذخیرهبعد خدافظ شما نوکرم عزیزی نگراننباشید.بلاخره اینروزام میگذرهو روزای سختتری میاد.
پنج_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3215 مرسی بهتون♥️ امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺