2777
2789

من دکترم میگفت اگه فامیل نیستین کلا نیازی نیست به این آزمایش چون درصد خطا داره بعد تو همین آزمایش ها مخصوصا اونی که تو کیسه آب سوزن میکنن خودش خطر داره

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من و هر خانوم باردار دیگهی هم اونجا میدیدم براشون پرخطر زده بود و میفرستادن مرکز ژنتیک! اونجام دوتا راه جلوی پات میذارن یکی آمنیو سنتز ک آب دور جنینو میگیرن و یکی هم آزمایش خون (سل فری)هست که گرونه ولی خب فقط خون میگیرن و اذیت نمیشی و خطری هم برای کیسه آب وجنین نداره ک معمولا هر کسی از نظر مالی بتونه پرداخت کنه همون آزمایش خون رو میدن و ۹۹درصد هم جواب آزمایش خوبه،

منم الان رفتم ازمایش خون دادم گفته سه هفته دیگه جوابش میاد اخه من چجوری صبر کنم تا سه هفته ای خدااا

عزیزم اصن نگران نباش وقتی انتی سالمه آزمایش خون احتمال ریسک داره برای زن داشم انتی سالم بود وعددشم ۱/۳بود آزمایش ریسک سندروم داشت رفت آزمایشگاه تهران  چهارمیلیون داد آزمایش داد الحمدالله سالم بود الان دختر داداشم  ۸ ماهشه شیرین و جذاب 

از الان دست میزنه قر میده فداش بشم 

برای شماهم سالمه و باهوش عزیزم نگران نباش برات آیت الکرسی میخونم