2777
2789

رقیبانت با وارد شدن از در محبت می‌خواهند تو را خار و ذلیل کنند پس حواست را خوب جمع کن و فریب آن‌ها را مخور. به زودی به سفری کوتاه و دلچسب خواهی رفت. سفری که می‌تواند باعث گشایش بسیاری در کارهای تو باشد. در آینده‌ای نزدیک به مراد و یار دلت خواهی رسید بنابراین در آن لحظه یاد خداوند بزرگ را فراموش مکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه تفال :
1-   لسان الغیب دربیت ششم پاسخ شما را می دهد  و می فرماید (من از زهد و تقوایی که داشتم هرگز گرد می و مطب نبودم و از آنها اطلاعی نداشتم اما عشق و محبت دوستان میخانه مرا به طرف می و مطرب کشاند) یعنی اختلاط و همرنگی با بچه های میخانه مرا به این روز انداخت آری عزیزم شما نیز بر اثر تقلید و دنباله روی می خواهی این کار را انجام دهی ولی خوب فکر کن و به عاقبت آن دقیقاً توجه داشته باش و با یکی از اقوام دراینباره مشورت کن که گشایش حاصل شود به قول معروف بی گدار به آب مزن
2-   او خیلی چرب زبان و حراف و ماهر است چنان این نیت تمام اندیشه ما را تصاحب کرده که پندو اندرز برایتان زخم و نمک است برای اجرای این نیت حاضری به هرکاری تن بدهی ام اجرای این نیت صد در صد در این زمان به ضرر شماست یا اصولاً صرف نظر کن یالا اقل برای مدتی آن رابه تاخیر بینداز
3-   بدان که بازنده از اینکه بیش از آنچه می گیرد بدهد احساس می کند بازنده است اما برنده درچنین موقعیتی احساس می کند که اعتبار خود را برای آینده تقویت می کند .
4-   شخصی خوش قد و قامت و برازنده و آداب دان و عاشق هنر و مطالعه هستید ولی چرا از تحصیل فرار می کنید این مشکلی است که بر می گردد به برخوردهای دوران دبستان شما که باید افکار خود را اصلاح کنید زیرا مطالعه رکن اصلی زندگی است .
5-   جدیداً به موفقیتی دست می یابید و مسافر خبری می دهد و هدیه ای دریافت می کنید بیمار شفا نمی یابد و فروش هردو فعلاً زود است
6-   نذر کنید تا از این گرفتاری ها خلاصی یابید