2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن یا بودن و صاحبخونه خوبی داشتن بیاین تعریف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 40 پست
یه بنده خدا رو میشناسم خونه ۱۰۰ متری تو نقطه خوب شهر رو گذاشته ۵۰ تومن ماهی ۷۰۰ میگه دلم نمیاد ببشت ...

اونجا حداقل ۱۵۰ ماهی ۴ تومن میره

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲

ما سه سال مستاجر بودیم. کل پس انداز نقدی مون ۱۲۰ میلیون بود و ۳۵ گرم طلا و ۴ تا ربع سکه و یه ماشین به قیمت بازار پارسال ۱۵۰ میلیون. شوهرم تصمیم گرفت خونه بخره. هر جا میرفتیم آپارتمان ۷۰ متری تو شهرمون کمتر از ۹۰۰ میلیون تومن نبود. یعنی خیلی پول کم داشتیم کل طلاها و ربع سکه ها با هم می‌شد کمتر از ۱۰۰ میلیون. ولی از سه تا بانک مابقی شو وام برداشتیم. هنوز پول کم بود ... نزدیک ۱۰۰ تومن قرض کردیم از پدرشوهرم. ولی خونه رو خریدیم. هالش ۱۴ متره و آشپز خونه ۴ متر ... اتاقش یکی ۱۲ متره یکی ۹ متر.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشتی از زمان بارداریش🙁اونوقت حال من خوبه.؟شماخوب تری فک کنم.ی دور برو متنتوبخونو بیا بعد بیا بزن ز ...

واضح نوشتم مستاجر پدرشوهرم که طبقه بالامون میشینه نمیدونم کجاش ابهام داشت

ما سه سال مستاجر بودیم. کل پس انداز نقدی مون ۱۲۰ میلیون بود و ۳۵ گرم طلا و ۴ تا ربع سکه و یه ماشین ب ...

مبارکت باشه خداکنه همه مستاجرا خونه داربشن ماهم از این خونه های مسکن ملی خریدیم پول هم هر چند وقت میریزیم ولی گفتن دوسال دیگه میدن 

🤔وا هی دارم میخونم‌مستاجر برامن ننوشته

برای اینکه اینقدر طلبکار نباشی رفتم اسکرینو آپلود کردم ببینی که حتی تو ریپلایتم مستاجر هست شما ندیدی نمیدونم چرا اینقدر بی دلیل پرخاش میکنی

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۴۲۵_۱۳۱۰۲۷_x473.jpg

صابخونه ما...بخدا اینقدر ازش راضیم،ک هرروزی چشامو باز میکنم دعا خیر براش میکنم ۳سال اینجاییم،اجاره ...

میدونی خدا چقدر ب پولش برکت میده شاید اون پولی ک میگیره ب اصطلاح کمتر باشه ولی همون پول چون با دعای طرف هست برکت میکنه

مبارکت باشه خداکنه همه مستاجرا خونه داربشن ماهم از این خونه های مسکن ملی خریدیم پول هم هر چند وقت می ...

الهی آمین .. خیلی خوب کاری کردین.. خونه باشه مال خود آدم باشه.. خدا بزرگه.. ❤🤲