2777
2789

سلام دوستان این داستانی که تعریف میکنم مربوط به دایی پدریزرگم میشه و مهم نیس یاور میکنین یا نه و بگم زیاد ترسناک نیست

این فرد تو اون دوره یه فرد خوشتیپ و خوش صدا به حساب میومد و یه جن مسلمان بهش علاقه مند میشه و این فرد هم متوجه میشه و قبل ازدواج جن های کافر کلی اذیتش میکردن و تا حد مرگ میزدنش تا ازدواج میکنه و صاحب دوتا بچه میشه و حتی آذار و اذیت ها تا بعد ازدواج هم ادامه داشت

برادر و پدر این جنه کافر بودن و همیشه اینو اذیت میکردن و خواهرش مث خودش مسلمان بود مثلا یه دفعه برادر و پدره میان اینو میبرن کلی شکنجش میکنن و میزننش تا جایی که خواهره و زنه قران میارن و اینو نجات میدن یا مثلا ی داستان دیگه اینه ی جا داشتن خفش میکردن ک یکی از محلی ها اینو میبینه و میگه این چرا اینطوری میکنه و میگه بسم الله رحمان الرحیم جنا ولش میکنن و مثلا میگفتش ک وقتی جایی میخواستیم بریم دستمو میگرفت و بعد  ی پلک مثلا شاید ۱۰۰ کیلومتر جا به جا میشدیم و میگفتش ک کنار بعضی تپه سنگ ها پیش سرم ی چیز میگفت و میدیدم اونام واس خودشون شهری دارن با قیافه های عجیب و غریب

ارسالی از دوستان 🔥🌚

جالب بود 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.