2777
2789

فکر کردم  این ماه حامله شدم ولی امروز پریود شدم یه لخته دفع کردم همش حس میکنم جنینه دلم گرفت

یه رگه های سفیدم قاطی داره اونایی که سقط داشتن بگن چطور بود لخته شون؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره سرچ کردم همین الان زیاد دیدم ولی گفتم تاپیک بزنم بهتره عزیزم ممکنه ماه اول بارداری سقط بشه؟

من سقط نداشتم ولی اره ماه اول سقط بیشتره اتفاقا

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
من سقط نداشتم ولی اره ماه اول سقط بیشتره اتفاقا

نمیدونم چرا همش حس میکنم این جنینه سقط شده با اینکه خیلی تو پریودی همیشه لخته داشتم

یه ساعته دارم بهش نگاه میکنم هنوز دستمال دور ننداختم 

ماه اول سقط با خونریزی زیاد و درده؟

کیست نداشتی که دفع بشه؟؟

دوست منم همینطوری دفع کرده بود البته قبلش قرص پیش.یری خورده بود که کیستم آب بشه یه دفعه یه چیزی مثل شما دفع کرده

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

عکسشو با لینک بذار

پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم 
کیست نداشتی که دفع بشه؟؟ دوست منم همینطوری دفع کرده بود البته قبلش قرص پیش.یری خورده بود که کیستم آ ...

وای برای منم اتفاق افتاد انقدر درد داشتم از صبح که نمیتونستم بخوابم تا ظهر که یه دفعه دفع کردم 4 سانتی بود و روش عین پوست بود و رگه داشت 

من کیست داشتم و قرص خوردم دفع شد 

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨