2777
2789
عنوان

زندگی تلخ من که منوتبدیل میکنه به ی ادم پست

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 53 پست

تحت هیچ شرایطی اجازه ندهید صفت های خوبی که خدای بزرگ در وجود شما قرار داده از بین بروند و صفات بد جای اونا را بگیرد. 

بهترین کار این هست که اول برای آرامش خودت اقدام کنید 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
افرین زن دلش بغل میخواد محبت میخواد پشتیبان میخاد من ک ب جز دروغ و پنهان کاری چیزی از شوهرم ندیدم

منم مثل تو چقد گدایی محبت کنم چقدبزور خودمو توچشمش بکنم که منوببینه

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغلم حقوق دارم بیمه دارم خانواوم پشتمن همه جوره ولی شونه هام خم شده کم اوروپ نمیدومم واقعا چرا نمیت ...

کاملا درک می کنم خم شدن شونه چیه. 

منم از باااااااالای بااااالا افتادم زیر زمین. دیگه توان ایستادن هم ندارم. چه برسه به ادامه دادن

کاملا درک می کنم خم شدن شونه چیه.  منم از باااااااالای بااااالا افتادم زیر زمین. دیگه توان ایس ...

هرروز باخودم میگم یعنی کسی هست مثل من باشه من چرا انقد زجرمیکشم مگه چندسالمه که تو۲۷سالگی شدم ی ادم افسرده مضطرب که شدیداهم وابسته به شوهرم هستم شوهری که حتی منونمیبینه

میتونی  اولش برا همه سخته  فقط  کافیه اراده کنی

میدونی چیه من حتی نگران خودمو بچم نیستم فقط از این وابستگی میترسم حتی نگران اونم که بعد من چی به سرش میاد فقط این دلیل که صب تاشب میگم من برم چیکارکنه بدون من صددرصد اواره کوچه خیابون میشه

هرروز باخودم میگم یعنی کسی هست مثل من باشه من چرا انقد زجرمیکشم مگه چندسالمه که تو۲۷سالگی شدم ی ادم ...

اصلا نمی دونم چی بگم. خودم هم همینم. نه توان برگشت دارم، نه توان جلو رفتن

میدونی چیه من حتی نگران خودمو بچم نیستم فقط از این وابستگی میترسم حتی نگران اونم که بعد من چی به سرش ...

منم دقیقا به این موضوع فکر می کنم. به اینکه وقتی بچم بزرگ شد بهم نگه اگه تو مونده بودی، من الان بابا داشتم

اصلا نمی دونم چی بگم. خودم هم همینم. نه توان برگشت دارم، نه توان جلو رفتن

مثل من هرروز پسرمونبببنم ایندشو میبینم میدونم برم به نفع خووموبچمه که حداقل تو محیط سالم و اروم بزرگ بشه ولی نمیتونم پای رفتن ندارم

میدونی چیه من حتی نگران خودمو بچم نیستم فقط از این وابستگی میترسم حتی نگران اونم که بعد من چی به سرش ...

شما تا همین الانشم خیلی بهش فرصت داری 

فرشته ی نجاتم نیستی 

مسئول هوشیار کردن کسی که نمیخواد به زندگی برگرده هم نیستی 

پس نمیخواد شعاری و دلسوزی الکی کنی براش 

دیگه نوبت همسرته که خودشو ثابت کنه و تلاش کنه ،اگه تونست که خدا رو شکر اما 

میبینی نمیتونه رهاش کن 

حداقل اینطوری دو نفر رو آزاد میشن ،یکیش خودت ،دومیش پسرت 

تو میدونی داره توهم زا میکشه ، چه توقعی ازش داری اخه 

از جونت سیر شدی ؟

۲تا پسر از بس دعوا کردیم مخ اونا هم خورده شده 😭😭😭

هی پسرمنم میگه باباعقل نداره مارو دست نداره بریم خونه عزیز ۵سالشه