2777
2789

دوستان من دارم یه بررسی انجام میدم و میخوام نظر شما رو درباره نقش شانس تو کار، تحصیل، ازدواج وبقیه مسائل زندگی بدونم و اینکه چه نمونه هایی از  شانس داشتن در خودتون یا اطرافیان دیدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شانس و انرژی های اطراف باور دارم

یه اقا میگفت انرژی اطراف و شانس وجود داره و ارثیه 

دیدی بدبخت ها بچه هاشونم بدبخته

پخوشبخت ها تا ۷ نسل خوشبختن 

بدبخت ها دست به طلا بزنن خاک میشه

ارتعاش این ادما پایینه

حتی باور دارم یه سری اسی خوشبخت ترن و اسم رو موقعیت ادما اثر داره

شانس صفر درصد داشتن هوش اجتماعي در زندگي نقش موتري داره 

فکر نمی کنید هوش اجتماعی داشتن در واقع تعریف بهتری از همون شانسه؟ یعنی یک توانایی که همه ندارن ولی شما داری و ازش بهره می بری

اعتقاد دارم ب شانس،اطرافمم دیدم خوشبخت واقعی ان باوجود اخلاق نداشته یا چهره عادی بودن وشخصیت وگذشته ن چندان خوب،ولی شاید خدادوسشون داره ودلشون ساده س 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

نمیدونم واقعا شانس اصلا صحت داره یا نه؟ولی این عقل وفکر که اگه آدم داشته باش زندگی خوبی هم در آینده خواهد داشت،

دوتا بچه باهم تو ی روز بدنیا میان یکی تو خونه ای که باباش جانبازه اون یکی هم خانواده معمولی 

دوران تحصیل درس هر دو در یک سطح وقت کنکور  ودانشگاه بچه جانباز سال اول پزشکی غیر انتفاعی بچه خانواده معمولی بعد از 4 سال برق غیر انتفاعی. اینجاست که شک میکنی شانسی بود اینا یا تلاش ؟

بنظرم شانس هم تاثیر داره ولی بیشتر بازم برمیگرده به زرنگی خود طرف که خودشو تو اون شرایط قرار داده و حالا یه بردی کرده دیگه شاید خیلی چیزارو از دست داده برای شرایط بهتر و واقعا هم تاثیر داشته واسش مثلا من یه دوستی دارم ما از بچگی باهم بودیم اون خیلی ادم پرتوقعی بود پایین شهر زندگی میکردیم من با یکی هم سطح خودم ازدواج کردم ولی اونا خونشون فروختن رفتن بالاشهر به اجاره نشینی و بعد ۱/۵سال بعد ازدواج کرد با یه نفر از همون محله که لولشون از هرلحاظ از خونواده دوست من خیلی بالاتر بودن 

عزیزم توی خود روانشناسی هم ی درصد کمی رو به شانس اختصاص میدن  

بله ولی تو علوم دیگر شانس مقوله مهمیه مثلا تو رسته آمار و احتمالات یا تو کارهای دقیق و محاسبات یا تو پزشکی. شانس نقش مهمی داره و مبناست. مثلا میگن شانس اینکه این عمل نتیجه بده ۵۰درصده یا از  این دست مسائل.

فکر نمی کنید هوش اجتماعی داشتن در واقع تعریف بهتری از همون شانسه؟ یعنی یک توانایی که همه ندارن ولی ش ...

اصلا الان سالهاس كره اي ها دارن روي اين مورد كار ميكنن امروز يكي از باهوشترين افراد دنيان كشور ما ذخاير ژنتيكي خوبي از نظر هوش داره يا ميشه گفت داشت كه اغلب با هوش اجتماعي پايين از بين ميرن ،هوش اجتماعي يعني بتواني در لحظه براي حل مشكلات راه حل مناسب پيدا كني 

اعتقاد دارم ب شانس،اطرافمم دیدم خوشبخت واقعی ان باوجود اخلاق نداشته یا چهره عادی بودن وشخصیت وگذشته ...

نه این ربطی به دوست داشتن خدا نداره من نظرم اینه که عوامل دیگری دخیل هستن 

اصلا الان سالهاس كره اي ها دارن روي اين مورد كار ميكنن امروز يكي از باهوشترين افراد دنيان كشور ما ذخ ...

اگه به این باشه که من معروفم به داشتن هوش لحظه ای البته خودم نمیگم تقریبا اطرافیانم و دوستانم تو کاری لنگ می مون به من میگن و بهشون راه حل میدم برای خودمم همینه و چون کمتر از دیگران نیاز میشه کمک بخوام بهم میگن مغرور 

ولی به نظرم تا حدی شانس وجود داره

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

در اینکه بگیم از درایت هوش اجتماعی یا هر چیز دیگه که اسمشو بذارین نمیشه صددرصد مطمئن بود چون بعضیا کلا از تفکر و تعقل تعطیلند ولی بدون تلاش تو وضعیت خوب و حمایتها و الطاف دیگران قرار می گیرن. دیگه این مدلشو زیاد دیدین خصوصا تو ادرات افرادی که پست خوب دارن و هیچی بارشون نیست اینا کجا با هوش و خرد رسیدن به اینجا به جز ساپورت و حمایت بیرونی؟؟