2777
2789
عنوان

به نقش خوش شانس تو زندگی چقدر باور دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 22 پست

شانس وجود داره به نظرم 

صد البته اگر پدر مادری داشته باشی که بهت اعتماد به نفس داده باشه جوری که انگار هوش اجتماعیت از نسل های قبل تر بهت رسیده باشه تو خودت یاد میگیری برای خودت موقعیت درست کنی که از نظر بقیه شانس محسوب میشه ولی خوب خودت هم تلاش کردی براش حالا یه سری مسائل هم هست که خود به خود برات اوکی میشه که اسم اون کوفت شانسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اینکه بگیم از درایت هوش اجتماعی یا هر چیز دیگه که اسمشو بذارین نمیشه صددرصد مطمئن بود چون بعضیا ک ...

مسلما پارتی خوب مثل عمو دایی پدر شانس برات درست میکنه از این نظر بگیم ولی فک کنم این تعریف شانس نباشه

خیلی خدا ببین من چقد من دوست داشته ک خانواده خوب مرد خوب کنارم گذاشته و هرروز شکر گذار خدام

اونکه لطف خدا به بنده اش  هست با شانس داشتن یکی نیست چون یکی خیلی آدم بدیه ولی از مواهبی برخورداره که شایسته اون نیست . باید دید چه عوامل دیگه ای تاثیر دارن؟؟ زرنگیشه؟؟ از کسی یا جایی حمایت میشه و اگه اینطوره چرا فقط اون این وضع رو داره

بذارید یه مسالی بزنم که شایدهمتون شنیده باشید تو مدرسه دبیر درس زیست شناسی میگفت تولد شما معجزه است چون از میان میلیون ها سلول جنسی نر(اسپرم) یکی تونسته لقاح پیدا کنه و بقیه نه. و اون یه سلول حامل خصوصیات ژنتیکی هست که فقط خاص شماست و هیچ موجود دیگه ای نظیرش رو نداره و اینکه این ژن حفظ شده مدیون هزاران عامل بی شمار دیگه بوده. حالا فرق نمی کنه کودک سالم بدنیا بیاد یا نه باهوش باشه یا نه همین تولدش خودبه خود ثمره شانس بالای وراثتی هست. نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم؟

اونکه لطف خدا به بنده اش  هست با شانس داشتن یکی نیست چون یکی خیلی آدم بدیه ولی از مواهبی برخورد ...

حمایت ک آره خانوادش وضعشون خوبه خودش زرنگه کار میکنه از همه جهت بهش میرسن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚