2777
2789
عنوان

خانومایی که متخصص روابط هستن بیان لطفا فوریه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینارو میگید آدم خیلی میترسه اصلا دیگه نمیشه به کسی اعتماد کرد

مردای خوبم پیدا میشن

ولی من متاسفانه طرفم یه آدم هرزه و تنوع طلب بود و خودم مچشو گرفتم وگرنه اون تا لحظه ی آخر منکر این قضیه بود و میگف تو عروس خودمی بغیر تو هیچکس تو زندگیم نیست در صورتیکه با بقیه هم بود

کاربر قدیمی از سال ۹۷ 🥰
ممکنه یه پسر تقزیبا هرشب با عمه اش حرف بزنه ؟

خیر

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
ممکنه یه پسر تقزیبا هرشب با عمه اش حرف بزنه ؟

عمرا

عزیزم من خودم زنم 

چند سال یه بار عمه هامو ندیدم و تلفنی حرف نمی‌زنم 

داداشام هفته ای یه بار دو هفته یه بار زنگ میزنن تازه خیلیم دوسم دارن

منتظر اتفاقات خوبم 
یه سریا وقتی خیانت میکنن واسه اینکه عذاب وجدانشون کم بشه بیشتر قبل محبت میکنن

اصلا اینجوری نیست نود و پنج.درصد انقدر سرد میشن میفهمی دارا بهت خیانت. میکنه 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
چطوری مچشو گرفتین ؟ 

همین که پیام نمیداد یا یکسره میگفت سرم شلوغه و ...از این بهانه های الکی 

یکبارم گوشیشو برداشتم داخل پیاماش چتاشو خوندم به دو تا زن پیام داده بود اونجا به خودم نیاوردم ولی اونقد بعد پاپیچش شدم گفتم چرا پیام نمیدی چرا زنگ نمیزنی یکماه کارم همین بود قسمش دادم گفتم اگه کسی هست بگو دیگه کلافه شد گفت اره دو تا از همکارامو صیغه کردم 

صدای شکستن قلبمو شنیدم روز و شب نفرینش میکردم هم خانواده ی اون هم من در جریان بودن کامل اومده بود خواستگاری که فهمیدم یه هرره ست 

من بازم ادامه دادم اینبار مدرک جمع کردم عصبانی میشد فحاشی میکرد منم از پیاماش عکس میگرفتم وکیل گرفتم و بخاطر فحاشی ازش شکایت کردم دو سال وکیلم پیگیری کرد

باورتون نمیشه بخاطر دو سه تا فحش ۳۸ ضربه شلاق براش حکم دادن حکم اجرا شد شلاقشو بعد از دوسال اومد خورد و رفت 

هنوزم که هنوزه نفرینش میکنم آهم دامنشو بگیره

کاربر قدیمی از سال ۹۷ 🥰
همین که پیام نمیداد یا یکسره میگفت سرم شلوغه و ...از این بهانه های الکی  یکبارم گوشیشو برداشتم ...

خوبه حداقل خودش گفته، متم خیلی قسمش دادم میگه کسی نیس اگه فکر میکنب کسی هست برو اصلا زیر بار نمیره

شما تجربه دارید ؟ میشه کمکم کنید ؟

عزیزم من یک خانم ۳۷ ساله هستم با ۳ تا بچه . حالا منظورتون از تجربه رو متوجه نشدم ولی اطرافم ۶ تا دایی و دو تا برادر و ۳ تا برادر شوهر و کلی مرد دیگه دیدم. کسی برای عمه اش هر روز وقت نمی زاره. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.