2777
2789
عنوان

خانومایی که متخصص روابط هستن بیان لطفا فوریه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

ولی قبلا هرچقدم سرش شلوغ بود بهم زنگ میزد 

الان یکم خلوت تره مگه کار مهم داشته باشه که بهم زنگ بزنه 

نگران شدم

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
نگرلن شدم با حرفای شما  نامزدم الان ده روز بیشتره نه بهم زنگ زده نه پیام .مگه تومواقع ضروری&nb ...

ببخشید عزیزم نگرانت کردم 🥺❤️

من تجربه ی خودمو گفتم  اگه منظور از نامزد دوست پسرته بیشتر زیر نظر بگیر رفتاراشو 

شایدم اینطوری نباشه واقعا کار داره یا سرش شلوغه

کاربر قدیمی از سال ۹۷ 🥰
ببخشید عزیزم نگرانت کردم 🥺❤️ من تجربه ی خودمو گفتم  اگه منظور از نامزد دوست پسرته بیشتر زیر ن ...

نامزد ..شیرینی خورده همیم..محرم هستیم 

اولاخیلی زنگ میزد ولی الان نه ...باید حواسمو جمع کنم

ممنون که تجربتو گفتی

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
متاسفانه اینو دیدم بارها  

من خودم با طرفم چن سال باهم بودیم دوبار اومد خواستگاریم بعد خودم مچشو گرفتم فهمیدم دو تا زن دیگه رو صیغه کرده همزمان ،

خواستگاری اومدنشم فیلم بود همش

کاربر قدیمی از سال ۹۷ 🥰