2777
2789
عنوان

خانومایی که متخصص روابط هستن بیان لطفا فوریه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 86 پست
خوبه حداقل خودش گفته، متم خیلی قسمش دادم میگه کسی نیس اگه فکر میکنب کسی هست برو اصلا زیر بار نمیره

اینم اصلا زیر بار نمیرفت دیگه اونقد رفتم رو مخش خسته شد گفت اره با کسیم ، یکبار یه عکس لختی از خودش برام فرستاد یهویی بهش گفتم من که نگفتم عکس بفرس واسه چی فرستادی دستپاچه شد گفت همبنطوری برات فرستادم اشتباهی برای من فرستاده بود میخاست برای اون زنا بفرسته

کاربر قدیمی از سال ۹۷ 🥰
عزیزم من یک خانم ۳۷ ساله هستم با ۳ تا بچه . حالا منظورتون از تجربه رو متوجه نشدم ولی اطرافم ۶ تا دای ...

ممنونم عزیزم من ۲۴ سالمه ، نمیدونم پس چرا هرشب باهاش جت میکنه اوایل میگفت با اونه الان کاملا پنهان میکنه خیلی حالم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم اصلا زیر بار نمیرفت دیگه اونقد رفتم رو مخش خسته شد گفت اره با کسیم ، یکبار یه عکس لختی از خودش ...

کاش اینم یه سوتی بده بفهمم خداروشکر فهمیدین ازش رها شدین واقعا شکر کنید

ممنونم عزیزم من ۲۴ سالمه ، نمیدونم پس چرا هرشب باهاش جت میکنه اوایل میگفت با اونه الان کاملا پنهان م ...

طبیعی نیست قربونت برم. خوبه حالا ازدواج نکردی. بنظرم داره همزمان دو تا رابطه رو پیش می‌بره. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
کاش اینم یه سوتی بده بفهمم خداروشکر فهمیدین ازش رها شدین واقعا شکر کنید

درسته 

اصلا مرد زندگی نبود ولی چند سال از عمرو جوونیمو به پاش گذاشتم دیگه به همه ی مردا بدبین شدم به هیچ مردی اعتماد ندارم اونقد قشنگ حرف میزد که فکر میکردم هیچکس به اندازه ی ما دوتا عاشق هم نیستن ولی اخرش اینجوری شد

کاربر قدیمی از سال ۹۷ 🥰
طبیعی نیست قربونت برم. خوبه حالا ازدواج نکردی. بنظرم داره همزمان دو تا رابطه رو پیش می‌بره. 

آخه طرف متاهله ازش خیلی بزرگتزه جای مادرشه بچه داره  تو شهر ما هم نیس یعنی میگه فامیله شوهرشم میشناسه و فقط شبا باهم چت میکنن یعنی شاغله طرفم خیلی کار میکته فقط شب هستش 

آخه طرف متاهله ازش خیلی بزرگتزه جای مادرشه بچه داره  تو شهر ما هم نیس یعنی میگه فامیله شوهرشم م ...

هیچ کدوم از اینها دلیل نمیشه که کسی با دیگری ارتباط نداشته باشه. من از همکارانم توی بیمارستان بود یک خانمی که دو تا دختر داشت و وضع مالیش هم خوب بود ولی دوست پسر داشت. 

عزیزم به خوبی خودت نگاه نکن . جامعه خیلی سالم نیست. من جای شما باشم سعی میکنم دلبستگیم رو کم کنم و عاقلانه تر رفتار کنم. زندگی سختی های زیادی داره و باید مسیر زیادی رو طی کنی انشاالله. وقت و انرژی و از همه مهمتر روحیه و شادابیت رو برای این آدم خرج نکن. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
ممنون عزیزم 😞

دورت بگردم مراقب خوبی هات باش. 🌹