2777
2789
عنوان

خانومایی که متخصص روابط هستن بیان لطفا فوریه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 86 پست
دوست پسره اما نمیدونم خیانت میکنه یا نه واقعا دارم عذاب میکشم قبلا بهم خیانت شده توسط کسی دیگه خیلی ...

ببین من با شوهرم دوست بودم اینقدر منو دوست داشت و دیوونه من بود که مطمئن بودم چشماش جز من کسیو نمی‌بینه 

ربطی هم ندارد ب نشونه ها 

آدم عشق رو حس میکنه و دلش گرم رابطه میشه خیییلی واضح میشه انگار بگی مثلاً خورشید نور داره انقد واضح 

اگه حس خوبی نداری و حس می‌کنی پیچوندتت ب احتمال ۹۰درصد حست درسته 

زنا خیلی حس ششمشون تو رابطه خودشون قویه 

قشنگ خیانتو بو میکشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من با شوهرم دوست بودم اینقدر منو دوست داشت و دیوونه من بود که مطمئن بودم چشماش جز من کسیو نمی‌ب ...

درسته 😭😭 آخه من قبلا بهم خیانت شده خیلی جاها اشتباه میکنم از روی ترس اشتباه فکر میکنم

نمیدونم خودت فکر کن  سرش شلوغه؟

یک ماهه نامزدیم‌

قبلا ۱۲ساعت کارمیکرد ..سوپرمارکت داره از۱۲شب تومغازه بود تاا ۲ بعدازظهر.ولی بااین حال هرجقدم سرش شلوغ بود بهم زنگ میزد

الان کارش شده ۸ساعت از۱۲شب تا۸صبح ولی بازتا۱۰ میمونه

ولی نه زنگ نه پیام میده

بوی خیانت میده؟

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
پس کیه یعنی😭

ببین یه فکری برات دارم سعی کن وقتی پیششی ایرانسل من یا همراه من رو نصب کنی. با خط اون و کد تایید بگیری بعد سریع پاکش کن 

میتونی هیستوری تماساشو کامل ببینی با چه شماره ای چقدر حرف زده 

فقط نیاز داره گوشیش یه ربع دستت باشه

دیگه مثل قبلا بهت زنگ نمیزنه بهت پیام نمیده  همش تو باید بهش پیام بدی یا زنگ بزنی همش میپیچون ...

نگرلن شدم با حرفای شما 

نامزدم الان ده روز بیشتره نه بهم زنگ زده نه پیام .مگه تومواقع ضروری 

فکرم نمیرفت به خیانت .‌‌ولی باحرفاتون نگران شدم نکنه اونم خیانت کنه

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
نگرلن شدم با حرفای شما  نامزدم الان ده روز بیشتره نه بهم زنگ زده نه پیام .مگه تومواقع ضروری&nb ...

نه اینجوری نیست صرفا من طرفم ۶ ماه اینجوری بود به خاطر کارش بعد که کارش تموم شد زیاد زنگ و پیام داد و دیدار