2777
2789
سرماخوردگی داشت بهش داد

چه مواقعی استفاده میکردی؟پسرم من تند تند خروسک میشد دکترش داد گفت اگرخروسک شدیا خس خس کرد بزن الان چندروزه گاهی سرفه خشک داره شباام خس خس میکنه تاحالا ام نزدم نمیدونم بزنم براش یانه

قنادخونگی🍰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرفه های مکرر داشت با دکتر عمومی خوب نشد بردم متخصص اطفال عکس ریه انداخت گفت مرحله پیش زمینه آسمه بجز این اسپری دوتا دیگه و قرص جویدنی و شربت و ... هم داد بردم دکتر آسم و آلرژی یه سری هاشو حذف کرد بعد یکسال تحت نظر بودن الان قطع کرد دکتر داروهاشو یه سری داروهای تقویت سیستم تنفسی و ایمنی داده

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
سرفه های مکرر داشت با دکتر عمومی خوب نشد بردم متخصص اطفال عکس ریه انداخت گفت مرحله پیش زمینه آسمه بج ...

چندسالش بود سرفه هاش شروع شد؟میشه توضیح بدی چقدرسرفه داشت وعلاعم دیگش چی بود؟خروسک هم میشد؟

قنادخونگی🍰

چندسالش بود سرفه هاش شروع شد؟میشه توضیح بدی چقدرسرفه داشت وعلاعم دیگش چی بود؟خروسک هم میشد؟

حدودا چهارسال و نیمه اش بود شروع شد اولاش مثل سرماخوردگی معمولی بود ولی تند تند مریض میشد بعدش هم سرفه هاش شدیدشد  از شدت سرفه بالا میاورد وقتی هم سرفه نداشت خس خس سینه داشت اما من از تشخیص اشتباه وعوارض داروها چون اسنشاقی بود ترسیدم و متخصص آسم و آلرژی هم بردم الان نزدیک شش سال و نیمه است خوب شده

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...