2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین راهنمایی کنید+عکس

249 بازدید | 24 پست

سلام

داداشم به علت این که خانومش واسه کار دو هفته در ماه شهر دیگه ای هست واسه نگهداری بچه یکساله شون پرستار گرفته، بچه خونه مادرمون هست و پرستار هم میاد کمک میکنه. الان خانومش این پیام رو فرستاده. 

لطفا راهنمایی کنید داداشم چیکار کنه؟ چی بگه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد دستوری صحبت کرده انگار داره با نوکرش حرف میزنه بهش بگو پرستار بچه خودته خودت زنگ بزن بگو 😐😐😐

آره طفلی مادرم 65 سالشه انگار کنیزشه حالا ما هیچی اصلا نمیگیم حتی به روی خودش و خونوادش هم نمیاریم 

آره طفلی مادرم 65 سالشه انگار کنیزشه حالا ما هیچی اصلا نمیگیم حتی به روی خودش و خونوادش هم نمیاریم&n ...

اجترام ها جای خودش بچه اشو نگه داشتین زبونش انقد تیزه😐 شیک و مجلسی شمام عین خودش رفتار کنین تحمل کردنم حدی داره واقعا اتفاقا باید به صورت اینجور آدما آورد و کوبید تا بفهمن قشنگ 

اجترام ها جای خودش بچه اشو نگه داشتین زبونش انقد تیزه😐 شیک و مجلسی شمام عین خودش رفتار کنین تحمل کر ...

بخدا هر چی به مامانم میگم برو به مادرش بگو یکم خجالت بکشن میگه نه زندگی بچه ام خراب میشه روشون بهم باز میشه. 

خانواده دختره خیلی شارلاتان هستن فکر کن این دخترشونه

بخدا هر چی به مامانم میگم برو به مادرش بگو یکم خجالت بکشن میگه نه زندگی بچه ام خراب میشه روشون بهم ب ...

چه زندگی آخه چطوری اصلا با این زندگی میکنه داداشت 😐 هر چقدر مظلوم باشین آوار میشن رو سرتون باز خود دانید