2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین راهنمایی کنید+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 24 پست
چه زندگی آخه چطوری اصلا با این زندگی میکنه داداشت 😐 هر چقدر مظلوم باشین آوار میشن رو سرتون باز خود ...

کاملا درست میگی شما بگو چیکار کنن. دختره حیا نداره داداشم با بچه یکساله جدا بشه 1200 سکه مهریه، دوری از بچه، آسیب های بچه و..... 

ببخشید ولی همیشه تو خونه شون هم برج زهر ماره، دختر پر روی بی حیا

گلم این خیلی خوبه که مادرت کمک حاله عروسشه خداخیرش بده.ولی انگار داره تبدیل به وظیفه میشه.بعدشم عروس شما داره اون بچه رو از محبت محروم میکنه.خودش که دوهفته نیست نمیذاره مادرشماهم بغلش کنه.باید مادرت بگه که دیگه نمیتونه نگهداره.تاعروستون مجبورباشه بچه شو خودش نگهداره.پرستارهم میگیره درست ولی اون نمیتونه جای مادرو بگیره دوهفته!!...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست اول عکس فورا میره گوگل.

صفحه اول ⬅️ پست باید کمتر از ۱ دقیقه حذف بشه.

صفحه ۳ ، ۴ به بعد تا حدود ۲ دقیقه وقت برای حذف هست تا نره گوگل و...

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

گلم این خیلی خوبه که مادرت کمک حاله عروسشه خداخیرش بده.ولی انگار داره تبدیل به وظیفه میشه.بعدشم عروس ...

درسته اصلا طفلی مادرش رو اصلا نمیشناسه، پزشکه دو هفته ای که شهر دیگست شیفته خونه نیست یکی باید نگهش داره. با بی احترامی سعی میکنه زحمت های مادرم و نابود کنه. ببخشید با نهایت احترام ولی نوکر پدرش که نیستیم. از عالم و آدم طلبکاره

کاملا درست میگی شما بگو چیکار کنن. دختره حیا نداره داداشم با بچه یکساله جدا بشه 1200 سکه مهریه، دوری ...

راه حل کارتون دست من نیست خودتون با توجه به موقعیت باید تصمیم بگیرین ولی یه سری رفتارا واضح اع که نباید انجام بدین تا طرف مقابل پرو نشه به اصطلاح 

درسته اصلا طفلی مادرش رو اصلا نمیشناسه، پزشکه دو هفته ای که شهر دیگست شیفته خونه نیست یکی باید نگهش ...

فقط برادرت باید کاری کنه.اول باهاش صحبت کنه.ناراحتی کنه ازاین وضعیت.بعداینکه شماهم بگید بچه رو نگه نمیدارید.بامادرت صحبت کن که دیگه مسئولیتی قبول نکنه

https://www.uplooder.net/img/image/72/7ecd1cea93302b0fed752eb1d3d409f7/Screenshot-۲۰۲۳-۰۴-۲۵-۱۶-۱۸-۵ ...

شرایط واقعا سخته!

از طرفی میگین مامانم دلش نمیاد بگه

از طرفی خانم داداشتون واقعا دیگه خیلی خودشو دست بالا گرفته

مامانتون باید بگه اگر خیلی دلت میسوزه خودت بیا بگیرش.من نمیتونم