2777
2789
اوه اوه.فهمیدیم بچه اقدسیه ای.پس تو هم پردیس ندیدی نگو دهات.وما رو ناراحت وخسته نکن.توهم متن قشنگ بخ ...

عزیزم من عقده ای نیستم ! شما گفتی کجا میشینی  ب توهین! منم گفتم ک کجا میشینم!!! بعدش چرا اوه اوه؟ چشه؟ اقذسیه جای خراباس یا  چیزی هس ک من نمیدونستم؟ ک شما اوه اوه میکنی براش!!!

در ضمن شما اگر  دیر اومدی نخا  زود بری! میخوندی بعد دهنتو باز میکردی! 

من نوشتم  فک میکردم پردیس دهاته! دوستمون توضیح داد ک ن پیشرفته شده و اباد شده و فازاشو معرفی کرد! توهینی توی کار نبود!

(در ضمن میگن  حرفو بنداز کسی ک لایقشه خودش برمیدارتش 🤣🤣)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا ما هرچی میگیم یکی ب یجاش برمیخوره ! اصلا حالا ک اینجوره    بزار بر بخوره   ...

پس چرا به خودت برخورد دوستمون کفت اوه اوه شما برداشت هاتو گفتی ؟؟؟؟مگه اوه اوه حرف بدیه؟

پس چرا به خودت برخورد دوستمون کفت اوه اوه شما برداشت هاتو گفتی ؟؟؟؟مگه اوه اوه حرف بدیه؟

من سوالی از دوستمون پرسیدم گفتم فککردم دهاته!

اونم جوابمو داد ک ن!

بعد دوستمون گفت اقدسیه اوه اوه!

هرکی هر جای دنیا باشه هر غلطی دلش میخاد بکنه!

هرچیم میخان بگن بگن! مهم نیس   مهم خود ادمه!

و در ضمن اون خانم میخاست مثلا بگه من خودم دهات میشینم ک دید من شمال تهرانم نتونست چیزی بگه! دیگه بچه نیستم ک!

لطف کن شمام انقد دنبال حرفو حدیث نباش! همه عین شما انقد  فکر راحت و بیکار نیستن   از ی حرف ساده  داستان سازی کنن! 

من سوالی از دوستمون پرسیدم گفتم فککردم دهاته! اونم جوابمو داد ک ن! بعد دوستمون گفت اقدسیه اوه ا ...

عزیزم خداروشکر ک از لحاظ منطقه ای جای خوب تهران میشینید خیلی خوشحال شدم 

اما….

لطف کن شمام انقد دنبال حرفو حدیث نباش! همه عین شما انقد  فکر راحت و بیکار نیستن   از ی حرف ...

اول ک‌گفتی حس کردم واقعا من بد برداشت کردم

هنوزم میگم شاید نیتی نداشتی اما نوشتارت صحیح نبوده 

اما اینو ک دیدم واقعا جا خوردم!!!!

چرا دعوا میکنید اخه  ول کنید مهم اینه پردیس گرونه  و به راحتی نمیشه خرید

خیلیم شیک و باکلاس

همه چی نو و با استانداردهای روزه

باشگاه میری کیف میکنی

استخر میری عالیه

مهد و خانه بازی های خوبی داره

دکتر و مراکز زیبایی خوبی داره

تقریبن در حد شمال تهرانه

ولی خوب یه شهر جدید با امکانات نو هست

ولی زندگی در تهدان جریان بیشتری داره جون تراکم جمعیش بیشتره 

اینجا خلوته 

ولی خیلی آباده

تمام رستورانها شیک و جیدمان محوطه

کافی شاپ رستورانهتی سنتی خوب 

هر کی هر جا خوشه خدا قسمتش کنه

همه مستاجرا صاحب خونه شن 

همه بگین آمین

خیلیم شیک و باکلاس همه چی نو و با استانداردهای روزه باشگاه میری کیف میکنی استخر میری عالیه مهد و ...

پردیس الان تهران دیگه ای شده 

دو سه سال دیگه پردیس و ببینید 

از تهران قیمتاش بالا میره

کاملا مشخصه