2777
2789
ما پول دو واحد و داشتیم  نخریدیم الان اون پولمون رو یه زمین شده چهارمیلیارد  ولی دو واحد ...

ای وای .

منم فعلا سوختم 😂😂😂. الکی به حرف بعضیا رفتم که پردیس به درد نمیخوره و فلان و بهمانه 

یه نفر بهمون گفت پردیس میشه کرج آینده 

چون خیلیا به خاطر گرونی در تهران مجبورن برن حومه یا کرج و شهرکهای بین تهران و کرج زندگی کنند و رفت و امد و ترافیک هم بماند 

ولی فعلا پردیس به تهران ترافیکی درکار نیست و مسیر نزدیک تر هست 

خدایی خودت کجا ساکنی؟اصلا پردیس دیدی از نزدیک؟که به پردیس می گی دهات    

من خودم اقدسیه تهران  میشینم!  پردیسم ندیدم!

لطف کن  قبل  اینکه توهین کنی متنارو خوب بخون بعد  حرف بزن! ن منو خسته و ناراحتذکن ن خودتو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من اونجا مستاجره.

صاب خونش سرهنگ بازنشسته هس.

میگه چندین واحد اپارتمان داره اونجا.

خیلی اب و هواش عالیه.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
ای وای . منم فعلا سوختم 😂😂😂. الکی به حرف بعضیا رفتم که پردیس به درد نمیخوره و فلان و بهمانه  ...

من انقد گفتم زبونم مو دراورد

گفتم پردیس پیشرفته فقط 

شوهرم گفت حالا وایسا

انقد وایستاد آخر این شد 

اصن پردیس غوغا میشه حالا ببین

نن خودم اقدسیه تهران  میشینم!  پردیسم ندیدم! لطف کن  قبل  اینکه توهین کنی متنار ...

اوه اوه.فهمیدیم بچه اقدسیه ای.پس تو هم پردیس ندیدی نگو دهات.وما رو ناراحت وخسته نکن.توهم متن قشنگ بخون ببین که توهین نکردیم.ولی تو به پردیسی ها توهین کردی که دهات بهش گفتی

من انقد گفتم زبونم مو دراورد گفتم پردیس پیشرفته فقط  شوهرم گفت حالا وایسا انقد وایستاد آخر ا ...

من نمیتونم اپارتمان زندگی کنم و یکی از مشکلات نخریدمون هم همین بوده .

ملک یا زمین کسی سراغ داشت گیلان به منم خبر بده لطفا