2777
2789
عنوان

افتادگي پلك بعد از بوتاكس

4528 بازدید | 23 پست

سلام تو رو خدا كمكم كنيد من بعد تزريق بوتاكس افتادگي پلك پيدا كردم دكتره ميگه بايد صبر كني دارم از سنگيني چشم و سر درد مي ميرم قيافمم كه افتضاح شده كسي تجربه اش و داره منو راهنمايي كنه ؟؟؟ 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1 - حتی در دست بهترین افراد هم ممکنست عوارض بوتاکس دیده شود.

2 - تصویری از شما ندیدم. اما برای مواقع خاص میتوان از قطره‌هایی استفاده کرد که چند ساعت ماندگاری دارد.

3 - درمان قطعی ندارد. مگر مرور زمان، که اثر بوتاکس از بین برود.

4 - با گرما و ماساژ و .. میتوان اثر بوتاکس را زودتر از بین برد.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
1 - حتی در دست بهترین افراد هم ممکنست عوارض بوتاکس دیده شود. 2 - تصویری از شما ندیدم. اما برای مواق ...

ممنونم🙏🌺 بهم قطره داده مرتب كمپرس گرم هم ميذارم سونا هم رفتم چند بار خيلي نگرانم مثل اولش نشه اثر بوتاكس بره كامل مثل اولش ميشه؟

ممنونم🙏🌺 بهم قطره داده مرتب كمپرس گرم هم ميذارم سونا هم رفتم چند بار خيلي نگرانم مثل اولش نشه ...

کاملا" مثل قبل میشه... از این نظر اصلا" نگران نباش.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
ممنونم🙏🌺 بهم قطره داده مرتب كمپرس گرم هم ميذارم سونا هم رفتم چند بار خيلي نگرانم مثل اولش نشه ...

سلام

عزیزم مشکل شما حل شذ؟؟ 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
سلام عزیزم مشکل شما حل شذ؟؟ 

منم الان با این مشکل مواجه شدم. توروخدا بگین چکار کردین؟؟؟ 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
منم الان با این مشکل مواجه شدم. توروخدا بگین چکار کردین؟؟؟ 

سلام عزيزم نه والا ٧ ماه گذشته هنوز كامل خوب نشده يه كمي هنوز ميفته يه خورده هم هنوز پلكم سنگيني داره  كلافم كرده خيلي اذيت شدم خيلي بهتر شده ولي مثل قبلش هنوز نشده چند تا دكتر رفتم گفتن ممكنه تا يكسال هم طول بكشه مثل اولش بشه البته بستگي به ميزان افتادگي هم داره من چشمم ٢/٣ بسته شده بود، كمتر باشه زودتر درست ميشه فقط كمپرس گرم بذار ماساژ بده بايد بوتاكست كامل كامل بره تا پلك كم كم برگرده البته من فيزيوتراپي ١٠ جلسه با آراف هم رفتم ٣-٤ جلسه كه به نظرم تأثير خاصي نداشت  حتي رفتم جراحي كنم كه دكترا گفتن جراحي نميكنن بايد خودش برگرده منم خيلي حساسم ولي فقط بايد زمان داد صبر كن 

سلام عزيزم نه والا ٧ ماه گذشته هنوز كامل خوب نشده يه كمي هنوز ميفته يه خورده هم هنوز پلكم سنگين ...

ممنون ک جواب دادین. 

من اونشب ک پیام دادم فکر کنم یکم چون شبش عصبی شده بودم اینجوری شدم فرداش تقریبا حل شد.