2777
2789
عنوان

افتادگي پلك بعد از بوتاكس

| مشاهده متن کامل بحث + 4528 بازدید | 23 پست
سلام عزیزم پلک شما چقدر طول کشید خوب شد ؟ منم پلکم افتاده یک‌ماهه هنوز خوب نشده ؟

سلام عزیزم الان حدود یکسال و نیم گذشته هنوز یه مقدار سنگینی پلکم و آثار بوتاکس   مونده  انگار هنوز پلکم کامل قوی نشده گاهی خسته میشم کوچیک میشه چشمم ولی تا ۶ ماه خیلی بهتر میشه کسی دیگه متوجه نمیشه برای اینکه کامل کامل خوب بشه باید زمان بدی باز بستگی به میزان افتادگی پلکت داره پلک من کامل بسته شده بود اگه افتادگی شما کمتره زودتر خوب میشه سعی کن کمپرس گرم بذاری و با عضلات پلکت مرتب بازی کنی آر اف و هایفو هم تآثیر داره زودتر برگرده ولی کلآ باید زمان بدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم الان حدود یکسال و نیم گذشته هنوز یه مقدار سنگینی پلکم و آثار بوتاکس مونده انگار هنوز پ ...

برای منم کامل افتاده ولی یک سال خیلی زیاده 😭منم الان یک ماه و نیم شده یه چشمم کوچیک شده نصفه بازه شب ا و صبح ها سنگینه 

برای منم کامل افتاده ولی یک سال خیلی زیاده 😭منم الان یک ماه و نیم شده یه چشمم کوچیک شده نصفه بازه ش ...

من الان یکسال و ۵ ماه شده هنوز سنگینه قرینه هم نشده هنوز پشت پلکم بلندتره کلافه شدم تا الان ۲۰ تا دکتر رفتم جراحی میخواستم بکنم عمل پتوز چند تا جراح رفتم کلینیک نگاه گفتن جراحی نمیکنن بازم صبر کن کاش هیچ وقت بوتاکس نمیکردم حالا شما هم سعی کن مرتب گرم کنی بوتاکس زودتر بره متاسفانه بعد رفتن بوتاکس عضله پلک چون فلج. شده ضعیف میشه باید زمان بدی تا دوباره قوی بشه همه پزشکا همینو گفتن به من 

من الان یکسال و ۵ ماه شده هنوز سنگینه قرینه هم نشده هنوز پشت پلکم بلندتره کلافه شدم تا الان ۲۰ تا دک ...

ممنونم که وقت گذاشتی دوست عزیز امیدوارم زود زود مثل اولش بشی دعا کن منم زود خوب بشم بهترین ها برات اتفاق بیفته🌹

ممنونم که وقت گذاشتی دوست عزیز امیدوارم زود زود مثل اولش بشی دعا کن منم زود خوب بشم بهترین ها برات ا ...

ممنون عزیزم نگران نباش در هر صورت بر میگرده زمان میبره امیدوارم پلک شما  خیلی زودتر خوب بشه 

ممنون عزیزم نگران نباش در هر صورت بر میگرده زمان میبره امیدوارم پلک شما خیلی زودتر خوب بشه

سلام خانم منم چندماه میگذره افتادگی شدید پلک وابرو دارم چیکارکنم ؟

اولین بارم بود بوتاکس زدم مارک مصپورت 

شماخوب شدی الان؟

و گفتید با پلکتون بازی کنیدینی چیکارکنم 

دستمال گرم رو پلک وابرو وپیشانی روزی چندباربزارم مرسی

سلام عزيزم نه والا ٧ ماه گذشته هنوز كامل خوب نشده يه كمي هنوز ميفته يه خورده هم هنوز پلكم سنگيني دار ...

سلام شما کامل خوب شدین ؟ من افتادگی ابرو پیدا کردم خیلی استرس دارم