2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد دیدم فروشنده کاغذ رو پاره کرد و گفت کارت خوان خرابه خودش پاره شده منم چون پول زیادی تو کارت نبودم اومدم بیرون دیدم 50 تومن ازم اضافه برده واقعا نمیدونم چطوری میتونن نون حروم بخورن 

فروشنده به پسر جوون با موهای بلوند و پوست سفید بود خیلی خوشگل بود و جوون ولی حیف ....

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...
خب برو بهش بگو گردش حساب و پیامک بهش نشون بده 

50 تومن اصلا ارزش نداره که من بخاطرش برم با یه لات دعوا کنم من میخاستم بگم که اخلاق و ارزش در بین جوون ها بشدت سقوط کرده جای تاسف داره 😕

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...
50 تومن اصلا ارزش نداره که من بخاطرش برم با یه لات دعوا کنم من میخاستم بگم که اخلاق و ارزش در بین جو ...

بعضی مواقع پیش میاد ک ناخواسته اشتباه پیش میاد امامهم مقدار نیست مهم اینه ک شما اعتماد کردین ایشون فروشنده هست باید دقتش ببره بالا 

من رفتم کاشت ناخن بجای ۴۵۰ چهار میلیون و نیم چون دستگاه پوز نداشت واسش با گوشیم کارت ب کارت کردم  ن اون متوجه شد ن خودم بعد ک فهمیدم بهش گفتم گفت اصلا نفهمیدم و برام واریز کرد 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
50 تومن اصلا ارزش نداره که من بخاطرش برم با یه لات دعوا کنم من میخاستم بگم که اخلاق و ارزش در بین جو ...

خب اشتباه کردی باید میرفتی .داد و بیداد میکردی بعدشم شاید اون فروشنده بوده میتونستی ب صابکارش بگی