2777
2789
عنوان

ترفند جدید دزد ها

377 بازدید | 15 پست

یادم افتاد عید با مامانم رفتیم بیرون از شهر یه ماشین ۴۰۵ توی جاده داد میزد خانومم تایرتونن تایرتون پنچره 

ماهم داشت باورمون میشد که راست میگه بعد گفتیم یکم جلوتر بریم که یه روستا باشه بتونیم اگه اینا رفتن از مردمش کمک بگیریم

بعد دیدم جلوتر ماشین پلیسه همونجا وایستادیم بعد دیدم اینا پا گذاشتن رو گاز و الفرار😐😐😐

پلیس گفت خیلی از دزدی های ماشین همین جوری پیش میاد😑

https://harfeto.timefriend.net/16789631247222      حرفاتو اینجا بزن بهم😁😉

توی چنلا این متنو زیاد دیدم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا راست میگم🫠

میدونم عزیزم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
این ک داستان ی خانوم دیگست ک کپی کردین  این داستان توی اینترنت وایرال شده

آره منم تو توییتر ، توییت اون خانوم رو دیدم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹