2777
2789

من خودم ۳ تا خواهر ۳ تا داداش دارم با بقیه شون رابطه م خیلی خوبه اما با یکی از داداشام اصلا خوب نیست همش مسخره م میکنه تو جمع بهم متلک میندازه من باهاش خوب رفتار میکنم اون باهام بد رفتار میکنه کلا از دستش دیوونه شدم چند بار هم ازش پرسیدم که چرا باهام اینجوری رفتار میکنی جوابمو نداد رفت 

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

۵ تا داداش ۳ تا خواهریم 

همش جنگ اعصاب و روانه 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱ داداش

۲ خواهر

رابطم باهاشون عالیههه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

دوتا داداش فقط💔

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
یه خواهر دارم نه خوب نیس

اهااا چرا خوب نیستید ؟

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

فقط یک برادر.امروزم ازش جدا شدم چقد دوتا گریه کردیم .خدا کنه تیر بتونم بیام دوباره پیش خانوادم.دوسش دارم قلبا عمیقا عاشقانه.الهی دامادیشو ببینم به حق علی

خدایا منو محتاج خلق بد نکن.