2777
2789
عنوان

متاهلا بیان مشورت

150 بازدید | 19 پست

دوستان من یکماه هست که عقد کردم و دوماه قبلش نامزد بودم. خداروشکر مشکلی با همسرم ندارم فقط یه چیزی خیلی اذیتم میکنه اونم اینه که خانواده همسرم نسبت بمن خیلی بی تفاوتن.. هیچ دعوتم نمیکنن انگار کم ارزشم و هیچ سراغی ازم نمیگیرن  از اول همینجوری بودن همه چیو ساده و راحت میگیرن و.میگذرن ازش و این منو اذیت میکنه چکار کنم؟

رفتارشون طبیعیه یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیکاریا خانواده شوهرمنم همینن حتی بزور سلام میکنن اوایل به شوهرم میگفتم اینا اینجورن میگفت ولشون کن ادم نیستن توخودتو بگیر محلشون نده اصلا . منم بیخیال شدم دیگه الانم که کلا قطع رابطه شده

تو رو در حد خودشون نمیدونن مثل خانواده من که نامزدم رو در حد مون نمیدونن برو تاپیک دو قبل رو بخون

سلام خوش آمدید به نی نی یار من                                                                      
تو رو در حد خودشون نمیدونن مثل خانواده من که نامزدم رو در حد مون نمیدونن برو تاپیک دو قبل رو بخون

ربطی نداره خب یه سری آدما اهل دخالت نیستن ولی اگه شما رو نمی‌خواستند اصلا خاستگاری تون نمی‌اومدن

بیکاریا خانواده شوهرمنم همینن حتی بزور سلام میکنن اوایل به شوهرم میگفتم اینا اینجورن میگفت ولشون کن ...

وقتی بهم میرسن و.حضوری همو میبینیم رفتارشون گرمه ولی دورادور انگار ن انگار

منم عقدم و رفتارشون همینجوریه شاید دو بارم نرفتم خونشون  ولی دور را دور احترامشونو دارم اونام همینطور اما سر سنگین رفتار میکنن من حتی شماره  هاشونم نداشتم تا خودشون از شوهرم گرفتن گه گاهی یه زنگ میزنن واسه احوال پرسی البته شوهرمم بهشون میگ زنگ بزنین یه حالی ازش بپرسین

منم عقدم و رفتارشون همینجوریه شاید دو بارم نرفتم خونشون  ولی دور را دور احترامشونو دارم اونام ه ...

اره دقیقا همینجوری ان... حتی برای عید فطر هم هنوز نیاوردن برام نمیدونم کلا بیخیالن یا فقط برا من بیخیالن