2777
2789
عنوان

پزشک قانونی هستم الان چرا زندگیم اینجور شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 111 پست
تو هم عین اون باش.تو هم به همه بگو از اخلاقا و رفتارای قشنگش😐🤨مادر شوعرم‌منو اذیت میکنه بعد میگه ب ...

عوضیه پیش کی بگم 

فامیلاش میگن اینم عروستون غریبه رفتین گرفتین دختر زیاد داشتیم چرا از ما نبردین

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا 🥺

دعا کن بچه هام پیشم باشن 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
به نظرم که اگه توانشو داری یه وکیل خوب بگیر تا بتوتی عصبی بودن وکتک زدناشو اثبات کنی حداقل حضانت بچه ...

ان شاءالله دعام کن 

طلاهامو میفروشم وکیل میگیرم 

ان شاالله عزیزم. با این وضعیت که میگی قاضی هم باید عیب و ایرادی داشته باشه مغزش که بچه هارو بفرسته ز ...

آشنا زیاد داره 

بقرآن یه مارمولکیه جوری فیلم بازی میکنه همه حق رو میدن بهش

تاحالا بچه هارو زده؟

نه فقط سر دخترم داد زد چندباری 

آخه هیچوقت خونه بود اگه خونه میبود حتماً کتکشم میزد

آشنا زیاد داره  بقرآن یه مارمولکیه جوری فیلم بازی میکنه همه حق رو میدن بهش

تو دادگاه که نمی تونه فیلم بازی کنه وقتی نامه پزشک قانونی بگیری واسه کتکایی که بهت زده میتونی بگی که مریض و بفرستش تا ببینن چه بیماری روانی داره

براش می‌جنگم و بدستش میارم💕💪🏻
میدنش به تو پدرش صلاحیت نداره

خدا از دهنت بشنوه خدا دلتو شاد کنه

نه فقط سر دخترم داد زد چندباری  آخه هیچوقت خونه بود اگه خونه میبود حتماً کتکشم میزد

بگردم 🥹

بخدا بچه ها پیش شوهرت بمونن روانی میشن اصلا برنگردیاا با وکیل خوب میتونی هم خودتو نجات بدی هم بچه هاتو

براش می‌جنگم و بدستش میارم💕💪🏻
تو دادگاه که نمی تونه فیلم بازی کنه وقتی نامه پزشک قانونی بگیری واسه کتکایی که بهت زده میتونی بگی که ...

نمیدونم من سر در نمیارم تا حالا پام به پاسگاه باز نشده که باز کرد آبرومو همه جا برد

بگردم 🥹 بخدا بچه ها پیش شوهرت بمونن روانی میشن اصلا برنگردیاا با وکیل خوب میتونی هم خودتو نجات بدی ...

ان شاءالله دعام کن اسمم حدیث هستش