helenaمامان مدیر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 عنوان پزشک قانونی هستم الان چرا زندگیم اینجور شد | مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 111 پست با دوتا بچه که نمیدونم بهم میده یا ازم میگیره تو مراحل طلاقم چرا من زندگیم اینجوری شد چرا هیچوقت قدر ندونست چرا زندگی آرومو نخواست خسته امآبرومو همه جا برد نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم.......... 1402/02/04 | 16:45 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
momani65 عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 2478 چندبار با کمربند تا مرز خفگی رفتم نفس آخر ولم کرد بخدا قسم اگه دروغ بگم یا خدا 🥺
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 تو هم عین اون باش.تو هم به همه بگو از اخلاقا و رفتارای قشنگش😐🤨مادر شوعرممنو اذیت میکنه بعد میگه ب ... عوضیه پیش کی بگم فامیلاش میگن اینم عروستون غریبه رفتین گرفتین دختر زیاد داشتیم چرا از ما نبردین نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 یا خدا 🥺 دعا کن بچه هام پیشم باشن نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
princess2_2 عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1010 دعا کن بچه هام پیشم باشن میدنش به تو پدرش صلاحیت نداره براش میجنگم و بدستش میارم💕💪🏻
momani65 عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 2478 دعا کن بچه هام پیشم باشن ان شاالله عزیزم. با این وضعیت که میگی قاضی هم باید عیب و ایرادی داشته باشه مغزش که بچه هارو بفرسته زیر دست این وحشی
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 به نظرم که اگه توانشو داری یه وکیل خوب بگیر تا بتوتی عصبی بودن وکتک زدناشو اثبات کنی حداقل حضانت بچه ... ان شاءالله دعام کن طلاهامو میفروشم وکیل میگیرم نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 ان شاالله عزیزم. با این وضعیت که میگی قاضی هم باید عیب و ایرادی داشته باشه مغزش که بچه هارو بفرسته ز ... آشنا زیاد داره بقرآن یه مارمولکیه جوری فیلم بازی میکنه همه حق رو میدن بهش نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 تاحالا بچه هارو زده؟ نه فقط سر دخترم داد زد چندباری آخه هیچوقت خونه بود اگه خونه میبود حتماً کتکشم میزد نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
princess2_2 عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1010 آشنا زیاد داره بقرآن یه مارمولکیه جوری فیلم بازی میکنه همه حق رو میدن بهش تو دادگاه که نمی تونه فیلم بازی کنه وقتی نامه پزشک قانونی بگیری واسه کتکایی که بهت زده میتونی بگی که مریض و بفرستش تا ببینن چه بیماری روانی داره براش میجنگم و بدستش میارم💕💪🏻
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 میدنش به تو پدرش صلاحیت نداره خدا از دهنت بشنوه خدا دلتو شاد کنه نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
princess2_2 عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1010 نه فقط سر دخترم داد زد چندباری آخه هیچوقت خونه بود اگه خونه میبود حتماً کتکشم میزد بگردم 🥹بخدا بچه ها پیش شوهرت بمونن روانی میشن اصلا برنگردیاا با وکیل خوب میتونی هم خودتو نجات بدی هم بچه هاتو براش میجنگم و بدستش میارم💕💪🏻
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 تو دادگاه که نمی تونه فیلم بازی کنه وقتی نامه پزشک قانونی بگیری واسه کتکایی که بهت زده میتونی بگی که ... نمیدونم من سر در نمیارم تا حالا پام به پاسگاه باز نشده که باز کرد آبرومو همه جا برد نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
princess2_2 عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1010 خدا از دهنت بشنوه خدا دلتو شاد کنه فدات بشم انشالله همه چی بخیر و خوشی تموم بشه و راحت بشی براش میجنگم و بدستش میارم💕💪🏻
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 بگردم 🥹 بخدا بچه ها پیش شوهرت بمونن روانی میشن اصلا برنگردیاا با وکیل خوب میتونی هم خودتو نجات بدی ... ان شاءالله دعام کن اسمم حدیث هستش نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........