2777
2789
عنوان

غذای سلف دانشگاه چجوریه

349 بازدید | 37 پست

ما دانشگامون یه روز غذای سلفشو گرفتم من راضی بودم

هم ترتمیز بود ظرفا و محیطش هم غذاش خوب بود

مامانم  گفت غذاش که خوبه اونو بخوری بهتر از ساندویچ اماده ایناس

بعد چن روز پیش با دوستام که اونا ازادن دانشگاشون فرق داره رفتم بیرون گفتم اونروز از سلف غذا گرفتم قیافشون یطوری شد که کثیفه مراقب باش و اینا 

من خودم وسواس دارم و یکم حساسم ولی واقعا غذاش خوب بود و حس بدی گرفتم

دانشگاه دولتی فرق داره ۹۰ درصد از سلف میخورن حتی بیشتر 

آزاد نمیدونم شاید غذاشون بده که کسی نمیخوره 

ما که همیشه سلف حالا مگه غذایی دیگه واقعا بد باشه یا خودمون دوست نداشته باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کیفیتش مث غذای رستوران نیست 

و بستگی داره هر دانشگاه با دانشگاه دیگه فرق داره

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بستگی داره بعضی غذاهای سلف ما خوبه بعضی هاش نه

مثلا قورمه سبزی و قیمش افتضاحه

ولی اکبر جوجه و ماهی و کباب و جوجش خوبه

عدس پلوش هم بدک نیست

ولی اینکه همش بد باشه نه

ولی باز هم من تا مجبور نباشم ترجیحا اونجا غذا نمیخورم فقط روزایی که از 8 صبح تا 5 دانشگاهم بالاجبار میخورم

یه سوال

الان هم به غذا های دانشگاه کافور میریزن؟

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

من درسم تموم شده اما یادمه یه روز تو سلف برای اولین بار قیمه خوردم یه هو حس کردم گوشت سگ و گربه رفته تو دهنم اگه جلوم ادم ننشسته بود صد در صد توف میکردم بیرون اما مجبور شدم قورت بدم 🤢

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )