2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس و کار و کلاس و باشگاه و همسر و دوستام و رسیدگی به هاپوها و پرنده هام وقت خالی نمیذارن که سرم سرد شه 😅

تنهایی هم خیلی میچسبه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چرا خیلی اذیت میشم  نصف روز سرکارم  با خانواده شوهرمم خیلی رفت و آمد ندارم،خیلی بجوش نیس ...

منم دوست دارم ی کاری داشته باشم سرم گرم بشه ، متاسفانه همسر من اصلا موافق کار کردن نیست 

خسته شدم تو خونه

با بچه ها میگزرونم.کار خونه میکنم.میرم بیرون با بچها.و یکم استراحت .ورزش .گوشی بازی .همین ها میگزره

شمام مثل من خانه داری ، من دوست دارم ی کاری داشته باشم سرم گرم بشه ن بچه دارم ن چیزی فعلا 

نمی دونم چ کنم فعلا بچه نمیخام

درس و کار و کلاس و باشگاه و همسر و دوستام و رسیدگی به هاپوها و پرنده هام وقت خالی نمیذارن که سرم سرد ...

چ خوب میری سر کار 

منم کار داشتم دیگه سرم گرم میشد حیف 

چرا خیلی اذیت میشم  نصف روز سرکارم  با خانواده شوهرمم خیلی رفت و آمد ندارم،خیلی بجوش نیس ...

اگه بری سرکار بعد بچها پیش کی می مونم چون خانواده خودت ک نیستن ، خانواده شوهر خودم مثلا دو س بار بهم گفتن ما بچه نگه داریامون کردیم دیگه نمیتونیم

شمام مثل من خانه داری ، من دوست دارم ی کاری داشته باشم سرم گرم بشه ن بچه دارم ن چیزی فعلا  ...

برو یه فن یاد بگیر .من قبلا که بچه نداشتم کار میکردم.از صبح تا شب شرکت.بعد اومدم بیرون رفتم ارایشگری یاد گرفتم.بعد بچه دار شدم .الان ۶ ساله ارایشگری هم نکردم.با بچه هیچکاری ننیشه کرد 

برو یه فن یاد بگیر .من قبلا که بچه نداشتم کار میکردم.از صبح تا شب شرکت.بعد اومدم بیرون رفتم ارایشگری ...

دقیقا منم ب همین فکر میکنم آخه خانواده همسرم اصلا اهل بچه نگه داشتن نیستن ، توقعیم ندارم ، مادرم خودم نیست دوره ،