2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست دارم ی کاری داشته باشم سرم گرم بشه ، متاسفانه همسر من اصلا موافق کار کردن نیست  خسته ...

عزیزم من قبل ازدواجم شاغل بودم 

کارمندم 

یه کلاسی چیزی برو،یا حتی آنلاین دوره شرکت کن

اگه بری سرکار بعد بچها پیش کی می مونم چون خانواده خودت ک نیستن ، خانواده شوهر خودم مثلا دو س بار بهم ...

فعلا که بچه اولم رو باردارم 

موقعی که دنیا بیاد نه ماه مرخصی زایمان دارم 

مرخصیم هم تموم بشه ماموریت شوهرم تموم شده و رفتیم شهر خودم که مادرم اینا هستن برای نگه داشتن پسرم 

ولی اگر نمیرفتیم هم پرستار میگرفتم براش

ب خانواده شوهرم اعتماد دارم ،  ولی خوب ی چیزایی تو همین سایت شنیدم ک پشیمون میشم پیش کسی بچه ب ...

من نظرم اینه که بچه ها را باید بزرگ کرد خود مادر .و هیچ کاری مهم تر از این نیست.بعد که بزرگتر شدن میتونه بره دنبال کارهایی که دوست داره .یا بچه نیاری .یا هم بشینی بزرگش کنی