2777
2789
دقیقا منم. قبل ازدواج خیلی فعال بودم  سرکار میرفتم

من دلم میخواد برم سرکار همسرجان نمیذاره😒

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خانواده خودم و همسرم شهرستانن خودم تهران 

۱۳۰۰ کیلومتر فاصله دارم ازشون😢اینجا هیشکیو ندارم

سرگرمی ندارم بیشتر توخونه م ،عادت کردم بهم سخت نمیگزره

گاهی با دخترم میریم میگردیم چون همسرم بیشتر سرکاره

🥰
دقیقا منم ب همین فکر میکنم آخه خانواده همسرم اصلا اهل بچه نگه داشتن نیستن ، توقعیم ندارم ، مادرم خود ...

بچه را باید خودت بزرگ کنی .اون بچه ای که دیگران نگه میدارن خوب نیست .نمیدونم .من اینجوریه تفکراتم.ایشالا بچهام بزرگ شن دوباره کار کاسبی بتونم انجام بدم.کدوم استانی

بچه را باید خودت بزرگ کنی .اون بچه ای که دیگران نگه میدارن خوب نیست .نمیدونم .من اینجوریه تفکراتم.ای ...

ب خانواده شوهرم اعتماد دارم ، 

ولی خوب ی چیزایی تو همین سایت شنیدم ک پشیمون میشم پیش کسی بچه بزارم 

من اصفهان

چ خوب میری سر کار  منم کار داشتم دیگه سرم گرم میشد حیف

دوباره برو 

باید بگردی یه کاری که حالتو خوب کنی و ساعتش مناسب باشه پیدا کنی . کلاس زبان و باشگاهم برو حتما

من مامان و خواهرم ده ساله نیستن . فقط با واتس اپ و تلگرام و تماس تصویری در ارتباطیم و چند باری تو ترکیه همو دیدیم و خیلی دلتنگشونم . اما راهی نیست 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من اگه بچه نداشتم یه روز هم بیکار نمیشستم.اینقدر که پول دوستم😂

خودم دوست دارم مستقل باشم ولی شوهرم با کار بیرون مخالفه میگم واسم مغازه بزن میگه کلی پول میخاد پول پیش هزینه اجاره هم هست 

مثل من

یه مدت هدفم لاغری بود براش ورزش میکردم یادم میرفت ک تنهام. الان ک وزن کم کردم هدف ندارم حس میکنم دارم میپلاسم😒

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
دوباره برو  باید بگردی یه کاری که حالتو خوب کنی و ساعتش مناسب باشه پیدا کنی . کلاس زبان و باشگ ...

قبلا داروخونه کار میکردم اما الان همسرم نمیزاره 

چی بگم منم عادت کردم ب نبود خانواده سالی ی بار میرم پیششون ، خودم دوست دارم مستقل شم از نظر مالی چون من کلا از بابام هم پول نمیگرفتم بعدم سرگرم میشم دیگه