2777
2789

خیلی واجبه و ضروری و لطفا مشاوره هایی نباشن که دنبال پول باشن 

بگن بیا فیلم آموزشی مارو ببین دنبال راه افتادن کار خودشون باشن 

خواهش میکنم کمکم کنید

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  
سوالت چیه بگو احتمال زیاد بتونم کمکت کنم همینجا

همسر من سال هاست میگه. دارم برنامه نویسی میکنم

ولی به جایی نرسیده به منم میگه تو هم شروع کن ولی من علاقه ندارم

از اونبر میگه فکر میکنی سال هاست دارم برنامه نویسی میکنم 

ولی بلد نبودم و نمیدونستم چیکار کنم و..‌‌‌.

میخوام شروع کنم که هرجور شده انجام بدم تا به جای خوبی برسم من براش نگرانم که نکنه باز راه اشتباه رو بره میخوام مشاوره براش بگیرم راه درست رو بره چون برنامه نویسی شده همه زندگیش زندگیمون داره خراب میشه میشینه پای سیستم هیچ کار دیگه نمیکنه اخلاقای خاص داره میگه هیچکس نیاد خونمون اگه ی روز انجام نده عصبی میشه اقدر نق میزنه که نگو حالا فکرش کن این همه اینجوری بعدم یکی دوسال باز وقت بزاره آخرشم اشتباه بوده باشه 

منم دیگه اعصاب ندارم چجوری بگم نیاید خونم یا مثلابا همسرم وقت بگذرونم میگه فقط کار کار خب منم دل دارم ی جا دعوت شیم تا کلی ناراحته میگه کار نکردم وقتم رفت البته سرکارم میره ۲۴ساعت سر کاره ۴۸ساعت خونست چیکار کنم کمکم کن دعات کنم 

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درون گراس همسرت اخلاقاش ربطی ب برنامه نویسی نداره  اکثرا ادمای درونگرا جذب برنامه نویسی میشن&n ...

من سردر نمیارم لاراوله چیه

خب فقط به خاطر برنامه نویسی این کارارو میکنه میگه عقب میفتم از همه اگه به جایی نرسم  شده کل زندگیش گفته دیگه به مامانمم سر نمیزنم کارام کنم

اینک شما گفتی رو نمیدونم و تا حالا نشنیدم! ولی در کل اکثر برنامه نویس ها خصوصیات اخللقی شبیه شوهر ش ...

چه بد خدایا خودت کمکم کن