2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد ب نظرتون من مقصرم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 21 پست

پیش زمینه ممکنه داشته ک بی میلی ب رفتن خونه خواهرش 

همیشه دوست داشتم  یکی وارد زندگیم بشه ک  وقتی دارم پای آینه ارایش میکنم (اهل آرایش نیستم ؛گاهی مهمونیا میکنم ) وایسه و بهم با عشق نگاه کنه 

هر مردی اطرافم دیدم زنشون ک میره پای آینه واسه آرایش احترام خاصی ب این تایم نمیذارن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این چشای، قرمز و ارایش ب هم ریختع مگ میشه

ناز نکن.. بشور دوباره بمال مگه چیه تازه من بعضی وقتا تو ماشین میمالم.. مورد داشتیم تو ماشین خط چش کشیدم ب چ قشنگی

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
حالا خونه ما بر عکسه.. من همیشه زود و سریع کارای خونه رو میکنم بچه رو اماده میکنم خودم تند اماده میش ...

وای این دسشویی رفتن اخر سر شوهرا خیلی عذابه. میریم تو حیاط که بریم باید یه لنگه پا وایسیم اقا بره دشوری🤣🤣🤣

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
وای این دسشویی رفتن اخر سر شوهرا خیلی عذابه. میریم تو حیاط که بریم باید یه لنگه پا وایسیم اقا بره دش ...

دقیقا .. مگه تموم میشن کاراشون

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
عزیزم شما باید آرایشتو قبل اومدنش میکردی.. وقتی اومد لباس میپوشیدی فقط.. الانم اشکالی نداره شما چو ...

اخه چن بار هم ک مهمونی رفتیم همین جوری بوده، منم ک سریع اماده میشم

اخه چن بار هم ک مهمونی رفتیم همین جوری بوده، منم ک سریع اماده میشم

خب شما سعی کن قبل اومدنش نیمه آماده باشی..

مردا از سرکار میان خسته ان..شرایط شما روی ایشونم تاثیر داره استرس خودشو داره انشاالله مشکلاتتون حل بشه زودتر

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙