2777
2789

montazer.ir@

مجبورم اينجورى عنوان بزنم :///

برين تو اين سايت ثبت نام كنيد هر مشكلى كه دارين رو مينويسين روحى جسمى هرچيييييي 

ازدواج

تربيت فرزند 

بهتون برنامه ريزى رايگان ميدن مشاورينشون  يك الى ١٠ روز طول ميكشه 

من برنامه ريزى رو دريافت كردم يك سرى ذكر و كارگاه رايگان و كتاب معرفى كردند

٦ماه بايد استمرار داشته باشيم 

اره پولدار شدیم همه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخون دختر 

خوندم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یعنی برای ازدواجم میشه؟ چه راهکاری میدن برای ازدواج؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

خب دیگه عنوان ، کسی رو میکشونه تو تاپیک ک طالب اون مسئله هست ، وگرنه اگر کسی با دیدن عنوان نخاد بیاد تو تاپیک ، با تغییر عنوان و کشوندنش تو تاپیک ، باز موندنی نیست 

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐 
خب دیگه عنوان ، کسی رو میکشونه تو تاپیک ک طالب اون مسئله هست ، وگرنه اگر کسی با دیدن عنوان نخاد بیاد ...

چيكار كنم همه با خبر شن از اين ماجرا:((((

اينجا كسى دنبال اين چيزا نيست ميخوام محبورشون كنم به پيشرفت 

به من كتاب معرفى كردند و كارگاه 

چه کتابی عزیز؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
چيكار كنم همه با خبر شن از اين ماجرا:(((( اينجا كسى دنبال اين چيزا نيست ميخوام محبورشون كنم به پيشر ...

😄😄 موفق باشی 

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐