2777
2789

خالهی مجردم هروقت میرم خونه آشنایی یاپدر بزرگم میاد با پورویی واعتماد به نفس تو جمع بم گیر میده مثلا مانتوت باااید بلند ترمیبود این در حالیه خودم وخانوادم هیچ مشکلی نداریم ومن هیچ وقت لباس بدی نمیپوشم 

اینم بکم یه بار یه غلطی کردم باش دردو دل کردم نمیتونم برم دانشگاه اصلا نه شرایطشو دارم نه پول نه هیچی که برم .از اون روز اینو چماغ کرد توسرم تو جمع به حالت نصیحت  گفت دختراگه نره دانشگاه عقب افتاده میشه از جامعه عقب میوفته و....

حالا به نظرتون چه جواب دندان شکنی بش بدم یا چطوری رفتار کنم که دیکه گ** نخوره ؟؟؟؟؟ 

دیگه خسته شدم از دستش خیلی پروه

بگو تو خودت کی هستی مثلا؟؟      

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار برای همیشه جلوشون رو بگیر هرچی از دهنت در اومد بگو 

منم مثل تو بودم حتی وقتی نامزدم بودم به آرایش و پوششم گیر میدادن الان دخترای خودشون از هر گوهی در میان اصلا کوتاه نیا سر این موضوع برین به همشون

یه بار جلوی همه بهش بگو خاله جان تو کاری که به شما ارتباطی نداره دخالت نکنید. لباس من به خودم و نهایتاً پدر مادرم مربوطه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
یبار که سبکش کنی تو همون جمع وقتی اینارو میگه دیگه دهنشو میبنده حالا فوقش ناراحت میخاد بشه که مهم نی ...

یک سگ روییه از رو نمیره مامانمم میگه بیخیال از دلسوزیشه ولی نیست از بد جنسیشع چون تو جمع میگه 

برادر زاده هاش هم سنمن قربون صدقشونم میره میگه خوشتیپن 

واقعا موندم چطور یه تو دهنی بزنم بش که دیکه تکرار نکنه

بدت نیاد مقصر مادرته

حریم فرزند رو مادر باید نگه داره . 

خاله من تمام اجزای صورت من رو مسخره میکرد ولی جرات نداشت کوچکترین ایرادی به نواقص دختر برادرش بگیره چون مادرش براق میشد و میزد تو ذهنش ولی مادر من دم به دمش میداد و میخندید 

یه بار برای همیشه جلوشون رو بگیر هرچی از دهنت در اومد بگو  منم مثل تو بودم حتی وقتی نامزدم بود ...

قبلا بی محلش کردم ،یه بارم گفتم احترام خودتو نگه دار.

میگه .واااقعا برات متاسفم اینو با ناز میگه 

خودش محجبس وچادری مثلا میخاد کلاس بزاره من خیلی خوبم تو بدی

مامانم میگه بی احترامی باش حرف نزن آبرو خودت میره توجمع ومیکن کم داره بی ادبه واینا 

قبلا بی محلش کردم ،یه بارم گفتم احترام خودتو نگه دار.  میگه .واااقعا برات متاسفم اینو ...

بگو مگه تو چادر سر میکنی من میام بهت بگم چرا چادر سر میکنی، بهتره آدما به اعتقادات همدیگه احترام بذارن

بدت نیاد مقصر مادرته حریم فرزند رو مادر باید نگه داره .  خاله من تمام اجزای صورت من رو مسخره ...

دقیقا مادر من رفتارش خییلی بدبودمنوبه بقیه ترجیح میداد تا حدودی رفتارشو درست کردم الانم میگم اگه باز گفت من که جوابشو دادم تو باید بگی لباس پوشیدن دخترم خیلی شیکه ومشکلیم باش ندارم 

قبلا بی محلش کردم ،یه بارم گفتم احترام خودتو نگه دار.  میگه .واااقعا برات متاسفم اینو ...

تو جمع هرچی اون بگه به تو هیچی نمیشه ولی تو بهش چیزی بگی خورد میشه 

حرف مامانتم گوش نده که مثل مامان خودمه 

تو جمع هرچی اون بگه به تو هیچی نمیشه ولی تو بهش چیزی بگی خورد میشه  حرف مامانتم گوش نده که مثل ...

از دست این مامانا از نظرشون خواهر برادرشون هرکار کنه خوب کرده 

تو جمع هرچی اون بگه به تو هیچی نمیشه ولی تو بهش چیزی بگی خورد میشه  حرف مامانتم گوش نده که مثل ...

خواهر بزرگمم پشت اوناس یعنی حاضر به خاطر اونا اگرم بی تخصیر باشم منو فحش بده ودعواکنه البته که چیزیم بگه میرینم بهش مثل ...باش رفتارمیکنم وبی جواب نمزارمش