2777
2789

بچه ها با پسر خالم قراره بعد کنکور من عقد کنیم الان حرفارو زدیم فقط مونده عقد و بله برون و باقی چیزا واسه بعد کنکور اونم بابام نزاشت گف دخترم الان نباید به جز کنکور فکرش درگیر چیزای دیگ و مراسم اینا باشه😅

حالا میخوام از الان بهم بگین که چطوری باهاشون رفتار کنم کلا با فک و فامیلای نامزدم و اینم بگم ما چون از هم دوریم من کلا فامیلای اونو نمیشناسم اونا یه شهر دیگن حتی خاله خودمم سالی دوبار میبینم یعنی زیاد پیش هم نیستیم صدرصد بعد اینکه نامزد کنیم من میرم خونشون حداقل چند روز میمونم😅

نامزدم میگه کلا فامیلاشون رفت و آمد و خیلی دوس دارن حتی مثلا وقتی دختر عمش یا عمش میاد خونشون میبینی شبم میمونن😒من اصلا خوشم نمیاد یکی بیاد خونم شبم بمونه در حالی که خونه اونا به خونه خالم اینا نزدیکه ولی باز شبم میمونن حتی ممکنه چند روز در هفته این کارو بکنن😐چیکار کنم از الان

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

خواهشا از معایب ازدواج فامیلی نگین چون موضوع یه چیز دیگس

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدم ک ت ذهنت فقط درگیر کنکوره🤣

نگفتم ذهنم درگیر کنکور باشه گفتم الان دوماه مونده به کنکور من درگیر مراسم عقد نشم

خواهشا از معایب ازدواج فامیلی نگین چون موضوع یه چیز دیگس

من فقط بهت میگم که هرچی دوس داشتی بخر که عادت کنن تو خرج داری پس فردا ی لباس بخری تعجب نکنن

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️

بابات نذاشته عقد کنی که بشینی درس بخونی درگیر مهمونی و نامزد باشی نشی باز نشستی به بعدش و عقد فکر میکنی😂😂

خالته دیگه تاالان هر طور بودی باش در مورد مهمون هم خب حتما خالت مشکلی نداره و راحتن دیگه  بعد ازدواج زیاد راحت نباش با فامیلاش نمون خونشون که خونت نمونن

خدایا شکرت 🙃
من فقط بهت میگم که هرچی دوس داشتی بخر که عادت کنن تو خرج داری پس فردا ی لباس بخری تعجب نکنن

آره از الان بهش میگم که مثلا من ماهی یبار میرم پاکسازی پوست یا کاشت ناخن و فلان که بدونه باید برام خرج کنه

ببین اصلا زیاد خونشونو نرو تا منت بکشن ی سر بزنی اینم تجربه دیگه من.واینکه رفتی هم زیاد نمون شب حتما خونه باش که حرف درنیارن بعدا برات

آره از الان بهش میگم که مثلا من ماهی یبار میرم پاکسازی پوست یا کاشت ناخن و فلان که بدونه باید برام خ ...

افرین کلا خودتو پر خرج نشون بده که عاوی باشه براشون

ما هم فامیلای همسرم میان خونه مادرشوهرم میمونن چندروز ولی ما از اولش چون دوست نداشتیم ازین عادت ها بکنن هیچ وقت ،وقتی فامیلاشون میموندن خونه مادرشوهرم اینا ما اونجا نمیموندیم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بابات نذاشته عقد کنی که بشینی درس بخونی درگیر مهمونی و نامزد باشی نشی باز نشستی به بعدش و عقد فکر می ...

نه بابا متوجه نشدین که منظور بابام این بود الان که بخوایم عقد کنیم هی باید بریم دنبال مراسم عقد و لباس و جشن و کلی جیز دیگ گف این چیزا رو هل هلکی نباید انجام داد گف بعد کنکورش با خیالت راحت انجام بدین

همون من اصلا خوشم نمیاد بعدن بیان خونمون بمونن 😁

خیلی خوب برخورد کن و بامحبت باش

مادرشوهرم رو به چشم مادرت ببین 

همیشه اول شوهرت مهمه بعد مادرش جادی در آخرین درجه از اهمیت قرار داره

لازم بود در حد متعارف کمک بده

اما هیچوقت شریک حرف های خاله زنکی شون نشو

غیبت نکن

پشت خانواده ت و خصوصا شوهرت هیچی نگو

در حد آب و هوا و احوال پرسی صحبت کن

هیچ وقت پا نشی صاحبخونه بازی دربیاری آشپزی کنی

نهایتا ظرفا رو بشور

من در یخچال مادرشوهرم رو هم باز نمیکنم چیزی بخوام بهشون میگم

همیشه شما خطاب میکنم هم احترام حفظ میشه هم اونا احترام منو حفظ میکنن

با توجه به سنت و دور بودن شهر ها توت

شاید دلت بخواد با یکی از فامیلاشون دوست صمیمی بشی اما این بدترین ضربه به زندگیت خواهد بود

حواستو جمع کن

از اول زياد نرو

زياد نمون كه نيان خونت بمونن

و من باشم ته به اين ازدواج نميدم

نه بخاطر فاميل بودن ، چون اينا خيلي توي همن 

اينكه با اينكه توي يه شهر هستن ولي شب خونه هم ميمونن يعني اوج درهم تنيدگي خانواده ها 

پس فردا بين اينا له ميشي عزيزم

حتما يه مشاوره برو

نشانه ها رو جدي بگير 

هيمنجوري طرف اول قمپوز استقلال در ميكنه ، وابسته در مياد

نامزد شما كه از اول داره باهات طَي ميكنه رفت امدشون زياده 

پس فردا كوچكترين حق اعتراضي برات نميمونه

ما هم فامیلای همسرم میان خونه مادرشوهرم میمونن چندروز ولی ما از اولش چون دوست نداشتیم ازین عادت ها ب ...

منم اصلا خوشم نمیاد وقتی خونت نزدیکه خب برو خونت بخواب دیگ با شام موندن اینا مشکلی ندارم ولی اینکه بخوان شبو بمونن واقعا مشکل دارم