2777
2789
عنوان

خانواده همسرتون چجوری صدا میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 70 پست
به نظرم واقعا نباید به برادر شوهر گفت داداش  من به زبان بچه هام بهشون میگم عمو ،😂😂😂😂😂😂

قبل این ک بچه دار شی چی پس؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

من اصلا قبول ندارم. خب مامان بابای مون میشن دیگه یعنی چی نگید؟ 

همین باعث تفاوت قائل شدن و اختلاف میشه. 

من که بابا جان و مامان صداشون میکنم. 

برادرشوهر هم داداش میشه ولی خواهر شوهر اسمشو با جون

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهر شوهر ک ندارم ولی برادرشوهرمو اسمشو صدا میزنم میگم سعید به مادرشوهر پدرشوهرمم میگم مامان با ...

دقیقا مثل توام

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

همون چیزایی که مشاورت گفته نگو رو میگم😄😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مادرشوهرم: رودی گیان

خواهر شوهرام اسم +جون

جاری : اسم +خانوم

برادر شوهر مجرد: اسم +جان

برادر شوهر متاهل : آقا +اسم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
جدی به خواهر شوهرام بگم ابجی؟😂😂

نه اسمشو بگو

من زنداداشم به اسم صدام میکنه اصن موردی نداره

فقط اگه سنش خیلی بیشتره آبجی بذار اول اسمش

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

انقد تجربه دارم دخترم ک بهت بگم ولی حیف حس تایپ ندارم کاش صوتی داشت اینجا میگفتم

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

من مادر شوهر خدابیامرزم مامان صدا میکردم مشکل تو رو داشتم نمیدونستپ چی صدا کنم بعد وقتی دیدم نامزدم مادرم و مامان خانم صدا میکنه منم گفتم مامان

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊

به مادر شوهرم میگم مامان مهین به پدرشوهرم میگم بابا به خواهرشوهرمم اسمش چون دوستم بوده چی صداش کنم اخه شوهرمم به مامانم میگه مامان خانوم ولی به بابام نمیگه بابا فامیلیشو میگه 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓