2777
2789

حتماخونت تهرانه؟؟؟؟اسی من ۳تاخواهرشوهردارم تهران باور کن یه جوری برخوردمیکنن یه وعده بیشترخونشون نمیمونیم بچه کوچیکم ندارن وضعشونم خوبه مستاجرم نیستن.ماهروقت تهران کاری داشته باشیم خونشون نمیریم اگه کارمون نصف شبم تموم بشه برمیگردیم شهرمون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره واقعا زشته ما هم فامیلامون میان خونمون کل خونمون رو زیر و رو میکنن از بس فضولن

میدونم چی میگی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره سخته به نظر منم و فقط باید تو تعطیلات سریع بار سفر ببندین 

نمیشه خواهر من آدم میفته تو مخمصه

اطرفیان فکر میکنن چون ما شهر دیگه هستیم حق دارن هر چند وقت یک بار تفریحی بیان

امان از روزی که دوا دکتر باشه😭

بخدا دارم افسردگی میگیرم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

میفهممت

ما هم راه دور و توی مرکز استان بودیم 

جایی بودیم که به خاطر امکاناتش همه میومدن اونجا و میومدن خونه ما

منم هیچوقت از مهمون فراری نبودم و نیستم

رفت و آمد و معاشرت رو دوس دارم

اما یکیشون خیلی دلمو شکست با رفتارش

کاش اون چیزی که برای خودمون نمیخوایم برای دیگرانم نپسندیم

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
حق داری عزیز حق داری

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
حتماخونت تهرانه؟؟؟؟اسی من ۳تاخواهرشوهردارم تهران باور کن یه جوری برخوردمیکنن یه وعده بیشترخونشون نمی ...

چقدر شما با شعوری

متاسفانه ما دورتری ها هم میان میمونن براحتی

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
عزیزم حق داری من اوایل عروسیم خودم طوری رفتار کردم کسی نیاد من شیرازم فامیل. شوهر روستا

میبینی شیرازچون دکتراشرخوبن دیگه همه میریزن میان شیرازدکتردردمنم همینه خونمون سرخیابون اصلیه میخوام برم جایی که هیشکی نیاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آقایون درخواست ندن وگرنه نی نی یاروتگ میکنم چون جنبه ندارین😒😒
بله عزیزم حق دارین مسافرخونه که نیست خونتون

بله واقعا باید درک کنن که بابا شاید اصلا توان و حوصله مهمان چند روزه رو نداشته باشی 

حالا شهر دور دو سه بار آدم بره زحمت بده به مردم دیگه مسافرخونه نیست که هروقت از اونجا رد شدی بری خون ...

رد بشی که خوبه

میان حداقل یه هفته میمونن!

من محجبه هستم.

فکر کن تابستون با چادر یه هفته تو آشپزخونه😔

سلام همچنین ب بهانه احوالپرسی سوالات زیادی نپرسید  😖

لازم نبود بپرسن وقتی ۱۰ روز می موندن دیگه همه چی نمایان میشد  

چقدر شما با شعوری متاسفانه ما دورتری ها هم میان میمونن براحتی

راحتی خودشون روفدای مهمون نمیکنن😁😁البته ماهیچوقتم نمیتونیم طولانی مدت جای بمونیم نهایتش یه روز خانواده شوهرم خیلی سردن 🫠

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مقصر خودتی که انقدددر ازشون پذیرایی میکردی که بعد رفتنشون از خستگی مریض میشدی باید خیلی معمولی پذیرایی میکرد 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی