2777
2789
میبینی شیرازچون دکتراشرخوبن دیگه همه میریزن میان شیرازدکتردردمنم همینه خونمون سرخیابون اصلیه میخوام ...

اره همین طور فکر کنید دختر عموش و دوستش اوایل سرزده اومدن خونمون من در باز نکردم هزار بار زنگ گوشی هامون زدن گفتم نیستیم می‌گفت کلید بده هرجایی ما میریم خونه بعد شما بیاین شب هم بود منم ندادم دیگه کل فامیل راهشون این طرف نمیفته فقط خانواده خودش میان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحتی خودشون روفدای مهمون نمیکنن😁😁البته ماهیچوقتم نمیتونیم طولانی مدت جای بمونیم نهایتش یه روز خان ...

منم تصمیم گرفتم سرد بشم😔

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
حق داری بعضیا اصلا مراعات نمیکنن فقط به فکر خودشونن

بله واقعا آخه تو وقتی میخوای برای انجام کاری بری یه شهر دیگه فقط راست و ریست کردن کارهای خودت که  کافی نیست باید ببینی طرف اصلا شرایط میزبانی تو رو داره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آره سخته به نظر منم و فقط باید تو تعطیلات سریع بار سفر ببندین 

مساله اینه که فقط تعطیلات ت نیست کل ایام سال البته الان به خاطر سر سنگین بودن من کم تر شده رفت و اومدن هاشون

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
لازم نبود بپرسن وقتی ۱۰ روز می موندن دیگه همه چی نمایان میشد    

دقیقا

اخلاقم خراب میشه و سر بچه هام و شوهرم خالی میکنم😔

عذاب وجدانم میگیرم اما از امسال با همسرم شرط کردم نه فامیلای اون بیان نه من.

پارسال از خرداد تا مهر یکسره مهمون داشتم😖😬

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

حالا خوبه فامیلای شما یه کاری دارن میان خونتون میمونن فامیلای فقط محض تفریح میان چون ما قشم میشینیم🤕

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
دقیقا منم الان حالم از مهمان به هم میخوره 

دیدی چه حس بدیه حس همراه با گناه کار بودن که چرا باید از مهمان بدت بیاد ولی واقعا مقصر هم نیستی  

اره همین طور فکر کنید دختر عموش و دوستش اوایل سرزده اومدن خونمون من در باز نکردم هزار بار زنگ گوشی ه ...

واااای چقدسریش

همینی که چندبارپیچوندمش یباربادمپایی دسشویی اومدروموکت وااااای منم وسواسی بخداالانم یادم میادلرزمیگیرم فقط دعامیکردم یه لحظه رودتربرن شب خواب نرفتم صبح که رفتن کل خونه روبایه بچه۲ساله ریختم بیرون ولی خداراشکرکه مامانم پیشم بودبخدابادمیومدمنم موکت میشستم😰😰😰😰

آقایون درخواست ندن وگرنه نی نی یاروتگ میکنم چون جنبه ندارین😒😒
عزیزم حق داری من اوایل عروسیم خودم طوری رفتار کردم کسی نیاد من شیرازم فامیل. شوهر روستا

هم مهمان هم میزبان وظایفی دارن که اگه انجام بدن این مشکلات پیش نمیاد منم عاشق مهمانم اما خب خیلی پیش میاد مهمان دلمو شکسته الان تقریبا قید همه رو زدم نمیدونم چرا دل شکستن و آزار دادن برامون عادی شده