2777
2789

خداروشکر با کل فامیل رفت و آمدمون در حد یک وعده اس

نهایتا کسی بخواد خونه ما یک شب بمونه که شاید سالی یک بار پیش بیاد

مامان بابامم از اینان که تا فامیل از شهر دیگه نیاد خونه ما کلا سفر نمیکنن به اون شهر که نکنه مجبور شن برن خونه اش😂💔

منم تصمیم گرفتم سرد بشم😔

سردشدن واسه مهمانی که وقت بی وقت مزاحم میشه اره‌.امانه واسه مهمانی که سالی یه بار بیاد

من ازاین اخلاقشون خوشم نمیاد.خونه مادرشوهرمم۶ماهی یه بارمیریم یه جوری برخوردمیکنه سر۳۶ساعت میریم.بعدمن توتمام کارهاهم کمکش میکنم.خودشوهرم میگه بیابریم شهرشما مامان من دیگه پذیرامون نیست🤣🤣

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رد بشی که خوبه میان حداقل یه هفته میمونن! من محجبه هستم. فکر کن تابستون با چادر یه هفته تو آشپزخو ...

اخی یک هفته؟؟؟؟ای بابا خودتون هم زیادی. رو دادین من خونمون تعمیرات داشت مجبور شدم برم یک هفته نباشم اونم تعمیرات بود که خونه لازمش بود سقف طبقه پایین ها آب میداد....خلاصه داداش هام هر کدوم ی بهانه اوردن که نرم اونجا. مجبوری رفتم خونه مادرشوهر

خواهر شوهر مادرشوهرم همیشه میان خونه ما یک هفته کم کم میمونن اینقدر دلم شکوندن این مدت تویه کردم دیگه برم

جانا سخن از زبان ما میگویی😭😭😭😭 چی بگم که تمام حال و احوال منو توصیف کردی... بس که مهمون داری ک ...

بله واقعا دیگه از زندگیت سیر میشی مرتب استرس مهمان اومدن داری وقتی هم میان معلوم نیست برنامشون برای چند روزه همش باید گرفتار شام و ناهار ظرف شستن و جمع و جور کردن باشی حالا اگه سالی یه بار باشه یا نهایتش دوبار هیچ اشکالی نداره ولی نه آخه سالی چننننننند بار 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
رو نده بهشون

واقعیتش سر سنگین شدم چون دیگه اعصاب خودم داشت از بین میرفت هر چند که اگه پای منفعت خودشون وسط باشه بازم میان 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اخی یک هفته؟؟؟؟ای بابا خودتون هم زیادی. رو دادین من خونمون تعمیرات داشت مجبور شدم برم یک هفته نباشم ...

من کل تابستون گذشته رو مهمون داشتم+مدت زیادی از پاییز و زمستان رو😖

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
دیدی چه حس بدیه حس همراه با گناه کار بودن که چرا باید از مهمان بدت بیاد ولی واقعا مقصر هم نیستی &nbs ...

خودت را سرزنش:نکن اونا مهمون نبودن سوء استفاده گر بودند ... اگر کسی برای یکی دو بار اونم به مدت دو سه روز احتیاج به دوره درمان داشته باشه میشه به عنوان مهمان پذیراییش کرد تازه باید آداب مهمانی رفتن را رعایت کنه و حداقل زحمت و مزاحمت را برای صاحب خانه داشته باشه .... کسی هم که مدت طولانی تری احتیاج به دکتر داره دیگه باید فکر جا و مکان برای خودش باشه ... بعضی ها آنقدر رو دارند که اگر بفهمند جا و غذای مجانی دارند دیگه نه تنها کارهای ضروری بلکه برای گردش و تفریح و خرید هم دائم مزاحم بقیه میشن و انتظار الکی دارند 

حتماخونت تهرانه؟؟؟؟اسی من ۳تاخواهرشوهردارم تهران باور کن یه جوری برخوردمیکنن یه وعده بیشترخونشون نمی ...

نه عزیزم تهران نیستم  واقعا کار خوب رو شما میکنید عزیزم آدم باید عزت نفس خودشو حفظ کنه   

من با این تاپیک چه حس بدی گرفتم من مامانمینا شهرستانن دوتا خواهرام و دوتا برادرامم اونجان عید وتابستان اینا میریم البته یه هفته اینا وایمیسم یعنی اونا هم اینجوری فکر میکنن؟

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
نمیشه خواهر من آدم میفته تو مخمصه اطرفیان فکر میکنن چون ما شهر دیگه هستیم حق دارن هر چند وقت یک بار ...

بله واقعا اون قسمت دوا دکترش از همه سخت تر خستگی مهمان داری به کنار مریض داری و کثیف شدن کل خونه زندگیت با کسایی که از تخت بیمارستان و ... اومدن به کنار 

سردشدن واسه مهمانی که وقت بی وقت مزاحم میشه اره‌.امانه واسه مهمانی که سالی یه بار بیاد من ازاین اخل ...

خب ببین من از هر دو طرف مهمان زیاد برام میاد.

مثلا برای عمل جراحی حد اقل ۱۰ روز که علاوه بر پرستاری، آشپزی چند مدل مهمان و بچه و بیمار، نگهداری از بچه های خودمم هست.

خونم دو خوابس.

مجبورم بچه هام رو بیارم تو اتاق خودم.

صدای شوهرمم درمیاد😕

من مهمون دو هفته ای هم زیاد دارم.

حتی یک ماه و نیمم داشتم.

فامیل دورم میاد.

بعد مثلا میرم شهرم به زور میگن باید یه وعده بیای خونمون که عوضش اومدن خونم هر چقدر خواستن بمونن

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
میفهممت ما هم راه دور و توی مرکز استان بودیم  جایی بودیم که به خاطر امکاناتش همه میومدن اونجا ...

بله منم واقعا دلشکسته شدم چون بارها و بارها روزها و هفته ها از آرامش و استراحت خودم زدم و مهمان داری و مریض داری کردم ولی آخرش گفتن کار مهمی نکردی