2777
2789

خانما من اوایل ازدواجم و حتی بعد ترش با وجود بچه کوچیک و... عاشق مهمان بودم همیشه وقتی قرار بود یه مهمانی بیاد از ته دلم خوشحال بودم و برای پذیرایی هرچه بهتر از مهمانم ساعت ها برنامه ریزی میکردم تا چه غذایی بپزم چه دسری بزارم چکار کنم بهشون خوش بگذره و اینم بگم اغلب مهمان هام مهمان راه دور و چند روزه بودن بازم با این حال همیشه از اومدنشون خوشحال میشدم ولی یکی از اقوام که نمیخوام بگم چه نسبتی باهم داریم متاسفانه اینقدر توی این اومدن ها به منزل ما برای کارهای مختلف از جمله دکتر رفتن و عمل سر پایی ...... زیاده روی کرد که من آسایشم با داشتن بچه کوچیک قطع شد یعنی هر زمان تماس می‌گرفت تن و بدنم می لرزید که الان میخوان پاشن برای انجام کارهاشون بیان شهر ما و معلوم نبود چند روز می مونن بارها خودم بعد از رفتنشون از خستگی زیاد بیمار شدم الان از هرچی مهمونه حوصله هیچ مهمانی رو ندارم و همش تقصیر مهمان بی ملاحظه است  هم خودمو به خاطر این حسم سرزنش میکنم و هم به خودم حق میدم تو رو خدا توی رفت  و آمد به منزل بقیه حتی بچه هاتون تعادل داشته باشید کاری نکنید که طرف پشیمون بشه هوووف چقدر غر زدم ببخشید شماهم اگه تجربه مشابه ای داشتید تعریف کنید ممنون میشم خانما

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

اره واقعا زشته ما هم فامیلامون میان خونمون کل خونمون رو زیر و رو میکنن از بس فضولن

کاربری دست چند نفره و همه هم شعور اینو دارن که توی موضوعات مربوط به خودشون شرکت کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جانا سخن از زبان ما میگویی😭😭😭😭

چی بگم که تمام حال و احوال منو توصیف کردی...

بس که مهمون داری کردم افسرده شدم.

بابا ما هم آدمیییممممم خسته میشیممممم

متاسفانه تصمیم گرفتم دیگه مهمون نواز نباشم😔

حتی به قیمت ناراحتی عزیزانم😔

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
دقیقا برای منم پیش اومده 

اگه میتونی تعریف کن عزیزم من همش با خودم کلنجار میرم که چرا از مهمون بدم میاد زشته گناهه ولی واقعا دیگه کلافه شده بودم از رفت و آمدن هاشون 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

منم دقیقاعین شماسالی یبارحال ادمونمیپرسن همینکه میان توشهرمون زودی زنگ میزنن منم دیگه میدونم وقتی زنگ میزنن میخوان بیان منم این چندباراخیرپیجوندمشون

آقایون درخواست ندن وگرنه نی نی یاروتگ میکنم چون جنبه ندارین😒😒