cheshm_meshki مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 2257 عنوان بچه ها برا امتحانم دعا میکنین؟ :) 110 بازدید | 24 پست دعا میکنین امتحان امروز صبحموخوب بدم؟ خیلی برام مهمه :)♥️ قربونتون برم من بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️ 1402/02/04 | 04:58 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
riri عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1723 امیدوارم امتحانت رو عالی بدی لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
_setare_ordibehshtii عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 9787 انشالله موفق باشی ❤منم سه تا امتحان دارم فقط یکیو خوندم😐 اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12098 نگران نباش اگه خوندی ک حتما عالی میدی 💕 با انرژی مثبت برو ♡ مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
jk977 عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 572 من برای تو برای من انشالله که تا الان بیدار بودی مزد زحمتت برسی
pari_a_sin عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1338 برات ایت الکرسی میخونم، صلواتم میفرسم ♡انشالله ک خوب میدی🙂💜خیالت راحت، واسع منم دعا کن اون رشته ای که میخام دربیام و امسال بخوبی تموم شه:) دعا در حب همدیگه میگیره...
ayda8898 عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 1622 عجله نکن با دقت سوال بخونجواب سوالی بلد نبودی هر چی تو ذهنته بنویس خالی نذار
cheshm_meshki مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 2257 ایشالا که حق زحماتتو میبینی موفق باشی عزیزم 😍 قربونت برم قشنگم همچنین🥺♥️ بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️
cheshm_meshki مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 2257 عجله نکن با دقت سوال بخون جواب سوالی بلد نبودی هر چی تو ذهنته بنویس خالی نذار چشم فداتون بشم مرسی💙🥺 بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️
cheshm_meshki مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 2257 موفق باشی عزیزم ❤️ مرسی عزیزدلم😍 بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️
cheshm_meshki مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 2257 برات ایت الکرسی میخونم، صلواتم میفرسم ♡ انشالله ک خوب میدی🙂💜خیالت راحت، واسع منم دعا کن اون رشته ... حتما عزیزدلم مرسی قشنگم انشالله هرچی میخوای بشه و خوشحالترین باشی همیشه♥️ بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️