2777
2789
عنوان

الان یه چیزی از پشت پنجره دیدم بگم پشماتون میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 85 پست

نامردا میگم بشقاب پرنده دیدم 

الان فلانی و بمانید مثلا لخت میدیدم جذاب بود

خانمها من ۳۹ سالمه ۳تا بچه دارم اصلا حوصله بچه بازی ندارم

بشقااااااب پرنده بود 

وااای

ماااامااااان

مامانمو میخوام

نامردا میگم بشقاب پرنده دیدم  الان فلانی و بمانید مثلا لخت میدیدم جذاب بود خانمها ...

بق بقو

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامردا میگم بشقاب پرنده دیدم  الان فلانی و بمانید مثلا لخت میدیدم جذاب بود خانمها ...

زیر پنجاه سال بچه حساب میشن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان لابد میگی جن دیدم ۶متر بود چشماشم اتیش میزد.اینا دیگه خز شده یچی جدیدتر ببافین..  

اقا هستم...آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️
از پشت مسجد نخریدم

فکر کنم‌از پشت دسشوریا پارک خریدی

تعبیر خواب طلاق کسی چیه؟

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

انصافا دلم خاست منم الان از بیرون پنجره نگاه کنم و بجا پشقاب پرنده برام ی بشقاب پیتزا بیارن نمیدونم چرا یهو گشنم شد شت

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

احتمالا واسه رژیم صهیونیستی بود کجا زندگی میکنی شوهر منم یه شب دید  ر و تراس سیگار می‌کشید هر چی گفت بیا نرفتم فرداش خبر اومد چند جا زدن ماهم کرج هستیم نزدیک نیرو گاه اتمی  

یه دهه شصتی درونگرا