2777
2789
عنوان

الان یه چیزی از پشت پنجره دیدم بگم پشماتون میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2090 بازدید | 85 پست
بخدا مدیونین اگر فکر کنین سر کاریه واقعا بشقاب پرنده دیدم به این سویی چراغ  قلبم تند تند دا ...

حاجی من میدونستم بالاخره این فضائیا میان ما رو نجات بدنا هیچکی باورش نمیشد 

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا مدیونین اگر فکر کنین سر کاریه واقعا بشقاب پرنده دیدم به این سویی چراغ  قلبم تند تند دا ...

بشقاب پرنده از اونا ک فضاییا دارن .؟ فک کنم ت شیر عسلت گل بوده  فان# 😁

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

داداش اینجا ایرانه ها فضایبام بعید میدونم از آمریکا بگذرن اینجا بیان:/

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

خوندم   بعدش گشنمه شد لامصبا انرژی میبرین انرژی

ساقیتم گردنت نمیگیره

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اسی حال میکنم باهات 😅😄😂

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..