2777
2789
عنوان

ازدواج توی ۱۷ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 131 پست
داغ دل ادمای رو تازه نکن  نصف شبی به بدبخت هام گریه می کنم 😭 به سوختن هام و ساختن هام

ببخشید ناراحتت کردم..ولی بخدا فقر هم سخته..فکر کن بدبخت باشی و کنارش گشنگی هم بکشی طاقت فرسا تر نیست؟ یجوری شده که خیلی درصد کمی وضعشون خوبه..

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ازدواج ی جوریه هی باید سرسنگین رفتار کنیو اینا من ک دوس نمیدارم🙂

من کلا شخصیت شوخی دارم و هنوزم همینم و عوض نمیشم..چرا فک میکنید وقتی ازدواج میکنبد باید خشک و مغرور باشید

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

شوهرت خوبه که بهت خوش میگذره  من یساله نامزدم یادم نمیاد کی باهاش از ته دل خندیدم بدتر قیافشو ...

وای عزیزم ناراحت شدم چرا آخه 😢 خب اگه خوب نیس چرا جدا نمیشی؟ ازدواج با کسی که دوسش نداری خیلی سخته ها. ظلم به خودت و اونه

من کلا شخصیت شوخی دارم و هنوزم همینم و عوض نمیشم..چرا فک میکنید وقتی ازدواج میکنبد باید خشک و مغرور ...

چون هی بقیه بهت یاداوری می کنند نکن بشین بلند شو 

توی تاپیک های حس ششمی تکم کنید .... 
اون خانم احتمالا تازه اول زندگیشه . هنوز به مرحله دیو شدن شوهرش نرسیده . خبر نداره از آینده تلخ  ...

ای دست مریزاد حرف دلمو گفتی ولی من بیشتر از دست خانواده شوهر کشیدم

توی تاپیک های حس ششمی تکم کنید .... 
چون هی بقیه بهت یاداوری می کنند نکن بشین بلند شو 

یه خنده گله گشاد جواب همچین آدماییه😀🤣