2777
2789
عنوان

ازدواج توی ۱۷ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 131 پست
قبول دارم ولی خب خیلی پولداره ملاک منم همینه😑

ببین ما نظراتمونو دادیم اما ته تهش ببین خودت چجوری راحتی نیای به حرف ما ردش کنی بعد واست خواستگار نیاد یا با این شرایط نیاد بگی نی نی سایتیا بدبختم کردنا؟چون دیدم همجین موردایی تو این سایت که مارو عامل بدبختیشون دونستن

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
چطور

همه تاپیک ها ازدواج تو سن کم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ازدواج تو سن کم مثل ترک یه مهمونی توپ توی ساعت ۸شبه

نظرا متفاوته چی بگم من ک الان متاهلم خیلی بیشتر بهم خوش میگذره با شوهرم همه چی برام بهتره . نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن خوشی هاشون تموم میشه. بستگی به خیلی چیزها داره البته

همه که اینجوری نیستن خب..شوهر منم فرشته نیس بدی هایی داره.. همه ادما بدی و خوبی دارن الان ازدواج نک ...

داغ دل ادمای رو تازه نکن 

نصف شبی به بدبخت هام گریه می کنم 😭

به سوختن هام و ساختن هام

توی تاپیک های حس ششمی تکم کنید .... 
دلیلی داری براش یا یه تجربه ا تلخ؟

من خودم که نه ولی یکی از اطرافیانمون با شرایط مشابهت بود طلاق گرفت چون طرف بعد چند سال تغییر کرده بود و این حرفا... و یکی دیگه می‌شناسم که خب هم همین سن ازدواج کرد ولی خب به نظرش خیلی از روزهای زندگیش رو به فنا داد و بعد یکی دو سال دیگه اون شور و شوق اولشو نداشت... می‌گفت من به بلوغ فکری نرسیده بودم و هنوز نمی‌دونستم چی به چیه و قدر این لحظه ها رو نمی‌دونستم... 

البته اینا چیزاییه که من شنیدم ممکنه برای تو طرف خیلیم درست حسابی باشه اگر از لحاظ ظاهری و اخلاقی و سنش برات اوکیه یا آدم پخته ایه روش فکر کن 

ببین خسیس هم نباشه

how far we could go
نظرا متفاوته چی بگم من ک الان متاهلم خیلی بیشتر بهم خوش میگذره با شوهرم همه چی برام بهتره . نمیدونم ...

شوهرت خوبه که بهت خوش میگذره 

من یساله نامزدم یادم نمیاد کی باهاش از ته دل خندیدم بدتر قیافشو میبینم دردام یادم میوفته